To je to što me zanima!

Drama u Zaječaru: U pucnjavi je ubijen policajac i još dvoje, čule se eksplozije, došli i specijalci...

Nešto nakon 22 sata u Zaječaru se čula pucnjava. Susjedi su odmah zvali policiju, a kada su došli i krenuli u izvide, napadač je pucao na njih. Ubio je jednog policajca. Nakon toga uslijedila je velika akcija policije
Vidi originalni članak

Troje ljudi je poginulo, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi u ponedjeljak navečer u Zaječaru, javljaju srpski mediji. Među ubijenima su jedna žena, policajac i napadač. 

Kako doznaje Kurir, nešto nakon 22 sata stanari su čuli nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i zvali policiju koja je ubrzo došla i blokirala promet. Pretpostavlja se da su tri policajca krenula prema mjestu gdje se začula pucnjava kada ih je napadač vidio i zapucao ponovno. Jedan je u pucnjavi poginuo. 

LAVROVOV PRIJEDLOG Vučić ponudio Rusiji i Ukrajini da vode pregovore u Srbiji

Nakon toga krenula je velika akcija policije - oko 23.15 stigle su helikopterom Specijalne antiterorističke snage, a s njima je došao i Aleksandar Vulin, ministar unutarnjih poslova Srbije. Oko 1.30 začula se eksplozija i nekoliko hitaca. 

UPOZORILI NA MANIPULACIJE Oporba bijesna: Poštari u Srbiji dostavili stotine 'fantomskih' poziva biračima koji tu ne žive

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je pucao na svoju susjedu te na policijsku patrolu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • čimbenik 29.03.2022.

    Tina, što kažu "Večernje novosti" i "Politika"?

  • 29.03.2022.

    Vesti iz regiona

  • VAN DER SRAL 29.03.2022.

    Vesti iz inostranstva a jel Vulin nosio maskirnu odoru zakinuti smo za tu vest ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare