To je to što me zanima!

Drama u zraku: Boeingu 747 planuo motor, hitno prizemljen

Zrakoplov United Airlinesa na letu iz San Francisca za Tokio morao se vratiti u zračnu luku nakon što mu se odmah po polijetanju zapalio jedan motor
Vidi originalni članak

Zrakoplov kompanije United Airlines, na letu iz San Francisca za Tokio, morao se vratiti u zračnu luku nakon što mu se odmah po polijetanju zapalio jedan motor, javlja Daily Mail.

Pilot Boeinga 747 bio je primoran ugasiti jedan od četiriju motora. Avion, u kojem je bilo 202 putnika i 15 članova posade, nekoliko minuta je kružio iznad zaljeva i nakon toga sigurno sletio.

-  Sjedio sam u uredu u San Brunu kada sam vidio avion iz kojeg tinja vatra. Da, čuo sam i snažnu detonaciju. Prvo sam mislio da će sletjeti, bio je jako nisko. Vatra je izbila dvije sekunde nakon što je poletio, ali nisam vidio nikakav dim - rekao je jedan očevidac za NBC.

Više informacija bit će poznato nakon istrage.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 30.11.2016.

    trebaju malo srediti te avione...previse zivota gine...

  • Di-noAlić 29.11.2016.

    Vidiš onog Somalca u Ohaju pošo ubijat, niko ga nine zvao ni natjerao da ide u U.S. kao mrze ga, ako ti se ne sviđa izvoli Nazad ,tako i u EU naši iz bih isto žele ....Sada mi žao one Donacije što sa slao za Somaliju :)) šalim se kur.c im

  • Di-noAlić 29.11.2016.

    Islamisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare