To je to što me zanima!

Dramatično u HDZ-u: Sve tajne brutalnog obračuna za stranku

Novi broj tjednika Express donosi nevjerojatnu priču o brutalnom obračunu 
za Karamarkovu poziciju. Kad je čuo Plenkovićeve zahtjeve, Brkić je rekao da HDZ više ne želi faraona
Vidi originalni članak

Iz insajderskih izvora saznali smo detalje neviđene drame koju proživljava HDZ...

Andrej Plenković doletio je iz Bruxellesa kao idealan spasitelj posrnule stranke. Računao je da uz podršku Milijana Brkića, naklonost Kaptola, Bruxellesa i Washingtona - a uz malo sreće i pameti i Čavoglava, Knina te Oklaja - može elegantno preuzeti stranku s kojom ga čeka najteži zadatak: konsolidacija i sprečavanje rasula. No, kad je čuo njegove zahtjeve, Brkić je rekao da HDZ više ne želi faraona koji će ih odvesti u propast.

Donosimo i izvješće o stanju u SDP-u, gdje već nazdravljaju pobjedi i oholo kažu: s ovakvim HDZ-om neće nam trebati ni Aleks Braun! Raskrinkali smo i cijeli tajni plan Tome Karamarka - zašto je htio preuzeti SOA-u, Uskok, Pnuskok, eutanazirati Porezni uskok, a otkrivamo i kakve su uloge Orbana, Mađara, Rusa i Amerikanaca! Otkrivamo i kakva će biti sudbina Živog zida.

Donosimo pisma Ivane Brlić Mažuranić, kojoj su štakori pocufali haljine! Osnivač Glasa Koncila Vladimir Pavlinić otkriva nam kako je Udba djelovala na Kaptolu, tko su im bili špijuni, kako su montirali prislušne uređaje... Za Express pišu Hrvoje Šalković, Tomislav Klauški, Miro Lilić...

Idi na 24sata

Komentari 127

  • liliana 24.06.2016.

    Nema HDZu spasa dok mu sudbinu kroje Milinović Kalmeta,a brkić ako je pametan stavit će Plenkovića.

  • ina67 24.06.2016.

    Ma nije to kod njih, oni su demokracija

  • croaticum 24.06.2016.

    Neko napisa citiram..."primitivci u hdz-u...", procitah i ne mogu vjerovati da to dolazi iz pera "stakorasa", kako li je doticna otkrila "primitivizam", a o STAKORIMA suti i podrzava ih pa se pitam nisu li "hdz-ovi primitivci" puno kulturniji od stakorasa i njihovih pristasa? U svakom slucaju je kultura dijaloga drugacija i epiteti su drugaciji, da li je "ljubav" uistinu toliko slijepa da se i najbrutalnija i najnekulturnija komunikacija sa svojim kolegama tolerira, onda nije ni cudno da je ophodenje sa protivnicima na rubu pakla, ocito je da sjever drzave voli pakao i da rado uziva u njemu, pa nek vam je sretno. I jos ustvrdi, citiram "narod vidi sve", e kada bi bar taj "dio naroda" progledalo i prestao prodavati svoj primitivizam za neku posebnu kulturu, jos spomenu i akademika Reinera, ali je ocito da su njoj drazi "frajeri" i kultura copora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare