To je to što me zanima!

Drastični rez: Operacijom je skinula čak 194 kilograma

Misty (35) je od malena utjehu tražila u hrani. Težila je čak 278 kilograma. Nije se više mogla kretati, voziti, a ni raditi. Otišla je u bolnicu da bi joj ugradili premosnicu
Vidi originalni članak

Najveća želja Amerikanki Misty Daniel (35) iz Dallasa bila je - smršavjeti. Sa 278 kila, koliko je težila, bilo je nemoguće živjeti. Pošto nije željela na dijetu, podvrgla se operaciji, a kirurzi su joj ugradili želučanu premosnicu. Smršavjela je 194 kilograma. No vrlo brzo njezin se doživljeni san pretvorio u noćnu moru. Nakon drastičnog mršavljenja Misty je ponovno morala na operaciju kako bi joj kirurzi uklonili višak kože. Zbog nakupina kože dobila je infekciju, koju je skrivila bakterija otporna na mnoge antibiotike. Razvila je i pankreatitis i upalu žučnog mjehura. Liječnici su joj morali odstraniti kožu sa cijelog abdomena, radeći tako krug oko nje. Na kraju su joj uklonili 22 kilograma kože. Provela je sedam mjeseci u bolnici oporavljajući se. Njezina nagomilavanje kila stvaralo joj je goleme probleme. Kaže da je još od malena počela puno jesti. Hrana joj je bila utjeha, bijeg od problema i stvarnosti.

- Cijelo vrijeme sam bila doma, jela i nagomilavala kila. Težina je rasla. U jednom trenutku nisam više mogla hodati, voziti i raditi. No sada sam sretna, jer izgledam zdravo i onako kako sam oduvijek trebala - ispričala je za WFAA Misty. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lady Taky 02.12.2010.

    fuj tovari se ko stoka i onda na operacije

  • Poison Ivy_1 02.12.2010.

    bljuvv...pa ko normalan ce si dopusiti da se pretvori u prase...

  • ispravak_navoda 02.12.2010.

    "Najveća želja Amerikanki Misty..." tu sam presto citat................

Komentiraj...
Vidi sve komentare