To je to što me zanima!

Drava došla do kuća u Svetom Đurađu, izlila se i u Osijeku

Sve linije obrane su stabilne i ne očekuje se prelijevanje preko nasipa. Zatvorena je cesta između Osijeka i D. Miholjca, a voda je došla do kuća u mjestu Sveti Đurađ
Vidi originalni članak

Vodeni val Drave prolazi Donjim Miholjcem gdje je i dalje na snazi izvanredno stanje. Sve linije obrane za sada su stabilne i ne očekuje se da će se rijeka preliti preko nasipa, objavile su Hrvatske vode u petak ujutro. 

Zatvorena je cesta između Osijeka i Donjeg Miholjca, a voda je došla do kuća u mjestu Sveti Đurađ

Vodeni val sada putuje prema Osijeku gdje se rijeka već izlila na lijevu obalu, no na ušću Dunava i Drave ne očekuju se problemi. 

Za rijeke Koranu i Kupu u Karlovcu više nisu na snazi mjere obrane od poplava. Vodostaj Save u Jasenovcu i nizvodno u Staroj Gradiški, Slavonskom Brodu i Županji je u stagnaciji. 

Vodostaj u Čičkoj Poljani je u blagom porastu, no za sada nisu poplavljene kuće te su zaštićene zečjim nasipima. Poplavljene su neke okućnice, dio ceste te poljoprivredne površine. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • VlatkaHunjet 19.09.2014.

    u Osijeku je prelilo i na desnu stranu, kod konjickog....srecom samo do podnozja nasipa.....

  • Timmy2 19.09.2014.

    Slavonci moji,neka nam bude Bog u pomoći!!

  • sakyosijek 19.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare