To je to što me zanima!

Drogiran sjeo za volan, naletio na pješakinju koja je hodala sa štapom: Preminula od ozljeda

Prema optužnici tereti ga se da je pod svjesnim utjecajem droge (THC) izazvao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom. Pješakinja je hodala uz pomoć štapa, 39-godišnjak je naletio na nju, a od ozlijeda je preminula
Vidi originalni članak

Drogirani muškarac (39) prilikom vožnje automobila u Bauerovoj ulici u Zagrebu usmrtio je pješakinju koja je hodala uz pomoć štapa. Prema optužnici tereti ga se da je pod svjesnim utjecajem droge (THC) izazvao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom, stoji u priopćenju DORH-a.

Muškarac je 16. rujna 2019. godine oko 17 sati u Zagrebu vozio Bauerovom ulicom te je prešao preko crvenog na semaforu. U raskrižju sa Zvonimirovom ulicom nastavio je vožnju Bauerovom i kod kućnog broja 29 naletio na pješakinju koja je prelazila cestu  izvan obilježenog pješačkog prijelaza, piše PU zagrebačka.

Pješakinja (80) je hodala uz pomoć štapa, a nakon što je 39-godišnjak vozilom naletio na nju pala je i pritom zadobila višestruke ozljede od kojih je preminula isti dan. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ajetodoo 16.07.2021.

    Šta pješakinja ima hodati sa štapom po cesti?! Jel ona plaća cestarinu kad registrira štap, ili baja kad registrira BMW?

  • centarfor 16.07.2021.

    Pa za podizanje optužnice u Hrvatskoj, potrebne su 2 godine. Toliko je trebalo Čaćiću u Mađarskoj da ga osude i da odsluži kaznu.

  • tajger tajger 16.07.2021.

    Bitno da nema bmw i da nije divljak s motorom. Ostali mogu sta hoce i bit ce jako malo komentara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare