To je to što me zanima!

'Drug Platov ima manu lošu za tajne službe: On često riskira'

TREĆI DIO Knjiga 'Novi car' novinara NY Timesa Stevena Lee Myersa opisuje nevjerojatnu priču o putu do moći Vladimira Putina. 24sata vam ekskluzivno donosi feljton s izvatcima iz knjige, koja je na svim kioscima
Vidi originalni članak

Kolega Igor Antonov vjerovao je kako se Vladimir oženio kako bi unaprijedio svoju karijeru jer je znao da bi ga njegovo momaštvo moglo sputavati. Činilo se kako je sve pažljivo promislio, a prekretnica u njegovoj karijeri došla je godinu poslije. 
KGB ga je promovirao u majora nakon devet godina službe poslavši ga potom u Moskvu u elitnu školu stranih obavještajnih službi, Institut Crvene zastave. Osnovan 1938., bio je to kamp vojne obuke za strane špijune Sovjetskog Saveza.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • purgerica prva 16.10.2018.

    Pokušavam pronaći ove vaše ulomke u knjizi, nikako do njih. Ne kužim, na kojoj ste stranici, ja dosla do 24 poglavlja, Putingrad, str 369. Tko se zaigrao ovim feljtonom, necitiranjem iz knjige Stevena Lee Myersa?

  • 16.10.2018.

    hoču komentirat...kako da ne,pa da me otruje.

  • prcko vitamincic 16.10.2018.

    Nakon što je u trećem nastavku saznao da može letjeti u četvrtom stvari postaju malo ozbiljnije i Putin dobija pozivnicu za Avengerse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare