To je to što me zanima!

Držali je u ropstvu: Podigli su optužnicu protiv bračnog para

Optužnica bi uskoro mogla biti podignuta i protiv njezine majke Christine Siegner zbog zapostavljanja kćeri. U slučaj su uključenje i njemačka i austrijska policija
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv Milenka i Slavojke Marinković zbog protupravnog lišavanja slobode mlade Njemice Bettine Siegner na okrutan način, javlja Bportal.

Podsjetimo, bračni par Marinković 19-godišnju je Njemicu osam godina držao u ropstvu u selu Karavlasi. Bettina je svakodnevno obavljala teške fizičke poslove, izgladnjivana je i fizički kažnjavana na najokrutnije moguće načine. Dva puta je nesretna djevojka pokušala pobjeći jer su ju svakodnevno tukli, rezali užarenim nožem, gasili cigarete po njezinom tijelu, ali oba puta su je Marinkovići uhvatili i pretukli.

O Bettininu mučenju policiju je obavijestio jedan od susjeda, a intervencija policije i socijalnih službi započela je tek kada je taj isti susjed policiji dostavio fotografiju djevojke kao dokaz da ona zaista postoji. Naime, godinu dana prije prijavio je policiji kako na imanju Marinkovića živi djevojka koju muče, ali kada je policija posjetila Marinkoviće, Bettinu nisu našli.

Prema neslužbenim informacijama protiv 19-godišnjakinjine majke Christine Siegner uskoro bi mogla biti podignuta optužnica zbog zapostavljanja kćeri. Nakon saznanja o zlostavljanju i ropstvu u cijeli slučaj uključile su se i njemačka i austrijska policija.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_68632 13.06.2012.

    Dva puta je pokušala pobjeći, ali oba puta su ju uhvatili. Pa kako neće, kada iz tog prokletog sela punog bolesnika ne možeš pobjeći, pola susjedstva ju je izrabljivalo. To cijelo selo treba izbrisati sa lica zemlje.

  • user_115830 13.06.2012.

    samo zbog protupravnog lišavnja slobode?! kaj je njima? pa s tim su za 6 mjeseci vani! a di je ostalo mučenje, izrabljivanje, ozlijeđivanje, zastrašivanje, premlaćivanje, zlostavljanje...????

Komentiraj...
Vidi sve komentare