To je to što me zanima!

Spremište Plenkovićeva šefa ureda ima oko 30m² i upravo je preuređeno, čuvaju ga od vlage

Preuređenje spremišta trajalo je od listopada do kraja siječnja. U podrumski prostor zgrade, u kojem se nalazi prostrano spremište, ne može se ući.
Vidi originalni članak

Već smo objavili da je predstojnik Ureda premijera Zvonimir Frka Petešić dobio od Državnih nekretnina spremište za knjige u Palmotićevoj ulici. No ono što Državne nekretnine dosad nisu rekle je površina tog spremišta. Sad smo dobili informaciju da je ono između 25 i 30 četvornih metara, što je površina manje garsonijere. Državne nekretnine upravo su završile i preuređenje tog spremišta, ali unatoč upitu nisu nam rekli koliko su novca potrošili.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • nec.1996 10.02.2022.

    Zar te nije stid i sram pogledati ljudima u oći??

  • 09.02.2022.

    Očito i jasno je da su svi takvi nedodirljivi i zaštićeni u svakom pogledu. Jedino što svi građani plaćaju sav taj cirkus a oni ne potroše jednu svoju kunu.

  • Luna777 09.02.2022.

    Pitam se kako je doteglio te knjige iz Francuske? Zar je i to Plenković platio, odnosno narod. I zašto su te knjige toliko važne da mu državne nekretnine daju garsonijeru, te još renoviraju i zaštićuju je od vlage. Ili pak ipak nisu uopće u pitanju knjige, već taj prostor? Tko bi ga znao? Treba to ispitati do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare