To je to što me zanima!

'Država nas je zaboravila, već 180 dana živimo u kontejneru'

Zgrada u Gajevoj ulici u Petrinji u kojoj je živjela Kristina toliko je stradala u potresu da su je srušili. Neizmjerno joj fali, ali ne zna se ni kada ni gdje će izgraditi novu zgradu. Do tada će s još 150 ljudi biti na Sajmištu
Vidi originalni članak

Fali mi moj stari stan. Pod balkonom nam je prolazila glavna cesta i bila je uvijek buka, bilo je i vlage u njemu, a on mi i dalje fali, rekla je Kristina Rukavina (44).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • DamirTrputec 28.06.2021.

    Draga novinarka Iva Milotić, imam ispravku netočnog navoda. supružnici Rukavina su odmah nakon potresa bili prebačeni u Zagreb. u Zagrebu su boravili tri mjeseca. u tom periodu su promijenili tri stana. tražili su komfor sa kablovskom televizijom i svašta nešto. dobili su obilnu pomoć kako od mene, tako i mojih prijatelja putem Facebooka. toliko smo toga prikupili , u odjeći i hrani, tako da su ih u treći stan preseljavala 4 automobila. dobili su i novčane donacije, ali su ih koristili za vožnju taksijem po Zagreb, što sam našao za neprimjereno. naknadno smo doznali da suprug ima vlastitu kuću u Petrinji na kojoj je samo oštećen dimnjak. no, začudno, ipak su tražili smještaj u kontejnerskom naselju u Petrinji , jer ondje dobivaju pomoć i gotove obroke. inače u dvorištu kuće, suprug je ostavio psa na kojeg je zaboravio, pa  se susjedi brinu o njemu. inače, tu  istu kuću je supružnik iznajmljivao sve do potresa,a oboje su primatelji socijalne pomoći. samo da izvjestim javnost da ima i ovakvih slučajeva.

  • Sokol ga nije volio 28.06.2021.

    A da se ti prihvatiš posla i ne čekaš da ti drugi rade,pa pogledaj ljude u požeštini odmah su krenuli sa obnovom a ako bude pomoći uvijek je dobro došla.

  • suZAvac2 28.06.2021.

    Opet su "učeni" novinari krenuli s "Banijom".Ako su se već svi mogući jezikoslovci i profesori izjasnili da je ispravno napisati "Banovina", pa dajte onda u svoj toj nesreći napišite bar naziv te regije ispravno. Znam da stanovnike Banovini to neće posebno usrećiti, ali neće ni novinari izgubiti obraz s malo pismenosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare