To je to što me zanima!

Državni odvjetnik naredio je istragu protiv Netanyahua

Izraelski državni odvjetnik naredio je policiji da otvori kaznenu istragu o dva slučaja čije pojedinosti nisu poznate u koje je uključen premijer Benjamin Netanyahu
Vidi originalni članak

 Izraelski državni odvjetnik naredio je policiji da otvori kaznenu istragu o dva slučaja čije pojedinosti nisu poznate u koje je uključen premijer Benjamin Netanyahu, objavila je u srijedu izraelska televizija Channel 10. 

Glasnogovornica ministarstva pravosuđa nije htjela odgovoriti na upit o tom televizijskom prilogu. 

Netanyahu je ranije odbacivao optužbe o nepravilnostima u kupovini podmornica od Njemačke, o čemu su mediji izvještavali kao o sukobu interesa njegovog odvjetnika. 

Channel 10 je prenio da je jedan od dva slučaja kojim se bavi državni odvjetnik Avihai Mandelblit nepoznat javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fredaster 29.12.2016.

    ovoga ubicu treba za jajceka, sram ga bilo! to je isto kad vam netko nepoznat udje u kucu i useli se u sobu dvije i kaze to je moje i jos zove rodjake da dodju .....i usput ubijaju onoga sto ih je pustio u svoju kucu

  • mestar 29.12.2016.

    Moze li netko pametan odgovorit, kakovi izbor imaju izraeci i dali tko normalan misli da mogu palestinci i izraeci zivit skupa u istoj drzavi? Svi koji misle da mogu nisu normalni, nazalost imamo i mi skoro isti problem ako ovako nastavi imat ce mo isti problem, oni drugi se razmnozavaju kao kunici u proljece, a Hrvati, jedno i ni jedno djete pa jos masovno napustaju oni drugi ostaju.Eto u siriji, iraku su svi iste nacije i religije pa se vidi sad kako to izgleda. Krscane i drugacije su sve protjerali i preuzeli crkve, tako bi se dogodilo i izraelcima za desetak godina, ako ne i prije.Eto na balkanu svi imaju svoju drzavu pa ce opet uskoro opet zaratit jedni protiv drugih, jer im je tjesno u tim drzavama a masovno svi iseljavaju. Sto je onda problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare