To je to što me zanima!

Državno odvjetništvo: Riječka policija nas do danas uopće nije obavijestila o nasilju na Platku!

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci ni u srijedu popodne još nije zaprimilo kaznene prijave za dgađanja na Platku, a o brutalnom nasilju su doznali iz policijskog priopćenja. Podnesene su samo prekršajen prijave
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci nije do sada zaprimilo kaznenu prijavu niti je dobilo obavijest o događaju na Platku.

- Međutim, nastavno na priopćenje Policijske uprave primorsko-goranske da je u tijeku kriminalističko istraživanje po čijem će okončanju biti podnesene odgovarajuće prijave, ovo državno odvjetništvo će po primitku prijava poduzeti sve radnje iz nadležnosti ovog državnog odvjetništva - ustvrdila je glasnogovornica i zamjenica ODO Rijeka Sanja Šimac.

DIVLJAŠTVO NA PLATKU 'Branio sam HGSS-ovce, htjeli su ih ubiti! Pogledao sam snimku s nadzorne kamere. Plakao sam'

Podsjećamo, PU primorsko-goranska je, nakon što je javnost doznala za brutalno nasilje trojice mladića na Platku, objavila da su nasilnici samo prekršajni prijavljeni te šturo priopćila da kriminalističko istraživanje traje. 

"Tijekom dosadašnjeg istraživanja, policija je utvrdila da su trojica hrvatskih državljana, starosti 21 i 22 godine, počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom općinskom sudu. O prekršaju 21-godišnjeg vozača policija je dostavila i obavijest komunalnom redarstvu u čijoj je nadležnosti daljnje procesuiranje", objavila je policija dodavši: 

PUSTILI IH NA SLOBODU Ovo su MMA divljaci koji su mlatili ljude na Platku: Jednom je tata moćni lokalni HDZ-ovac

"Kriminalističko istraživanje se nastavlja provedbom svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdile relevantne činjenice ovog događaja i po okončanju će biti podnesene odgovarajuće prijave protiv počinitelja."

Svi svjedoci ovog događaja detaljno opisuju brutalno nasilje nad pripadnicima HGSS-a, a postoje i ozbiljne indicije da je policija grubo pogriješila kvalificirajući ovo djelo samo kao prekršaj. 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • xOOx 01.02.2023.

    i onda je luka problem i njemu se sudi a ovi dobiju remecenje javnog reda i mira

  • VladimirKuček 01.02.2023.

    Po ovome je vidljivo da policijom rukovodi HDZ , njihovi članovi se ne diraju!

  • genadij500 01.02.2023.

    Kurčeviti su jer imaju zaleđe. I zato umjesto pokušaja ubojstva prekršaj za nepristojno ponašanje. A sudac će im se ispričati što ih je morao kazniti s opomenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare