To je to što me zanima!

Dubrovački SDP se ispričao zbog svog člana Nikše Klečka

Klečko je na svom Facebook profilu napisao: “MIG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo, nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama”
Vidi originalni članak

Ograđujemo se od neprimjerenog komentara našeg člana Nikše Klečka koji je napisao na svojem profilu na Facebooku. Poduzet ćemo mjere protiv njega, stoji u priopćenju dubrovačkog SDP-a.

Klečko, koji je njihov član, na dan kad se srušio vojni avion MiG 21 napisao: “MIG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo, nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama”. Poslije je tvrdio da nije baš tako mislio, da svakako nije htio da avion padne na 100.000 ljudi, koliko ih je bilo na proslavi akcije Oluja u Čavoglavama te da mu podmeću.

 Inače, iz SDP-a su ga već jednom izbacili, ali zbog proceduralne pogreške vratili su mu iskaznicu. SDP se ispričao stanovnicima Čavoglava i njihovim gostima koji su proslavljali obljetnicu Oluje 5. kolovoza. 

Idi na 24sata

Komentari 273

  • DonQuijot 19.08.2014.

    Dobro da nije pao na Kumrovec!

  • pravoipravicaibezfaksa 15.08.2014.

    osijek01, samo sam rekla da i trebamo slaviti, ali isto tako trebamo znati što, gdje i kako slaviti, samo to. A ti se raspričao o crnom i bijelom radu, siromaštvu, a i o flat tarifi. I da znaš, ja sam se u svemu tvome navedenom, na sreću ili na žalost pronašla i snašla, čak sam i siromašna, barem financijski, ne materijalno. Pa kad bude slijedeća masovna proslave nečega, ajde, kupi mi kartu-povratnu pa da i ja slavim. U mom mjestu nema se što slaviti.

  • lalala 12.08.2014.

    Sve jače pucaju po šavovima . Sve glumljeno i hinjeno "bratstvo i jedinstvo" će se pokazati u punom sjaju što se kraj bude više bližio . I ona reklama na TV gdje upliću djecu i nogomet je čisto širenje mržnje i huškanje . Vrijeđaju vrijeđajući .

Komentiraj...
Vidi sve komentare