To je to što me zanima!

Dubrovački vatrogasci: 'Obranili smo kuće, ali izgubili kolegu. To nam se još nikad nije dogodilo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tužna atmosfera vlada među vatrogascima koji cijelu noć gase požar kod Dubrovnika. Iz JVP Dubrovački vatrogasci kažu kako su ga lokalizirali, ali da ih čeka vrlo naporan dan, a možda i noć
Vidi originalni članak

Saniraju se rubovi, to je ogromna površina i vrlo težak teren. Ima puno škrapa, usjeka, stijena, šuma, drača... nema čega nema. Tu nema ravne crte, vatra ide na sve strane, bit će tu posla.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekli su nam to u ponedjeljak ujutro iz JVP Dubrovački vatrogasci nakon teške noći u kojoj su zaustavili širenje požara i još težeg gubitka njihova kolege.

- Mi smo bili sretni što smo obranili kuće, a onda smo izgubili kolegu. To nam se još nikad nije dogodilo. Najgore što se moglo desiti se dogodilo, a vatra će se ugasiti - kratko su nam prokomentirali tužnu vijest.

Prilikom obavljanja dužnosti, smrtno je stradao vatrogasac Goran Komlenac, objavila je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima na svojim mrežnim stranicama Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ).

PRATITE UŽIVO Vatrogasce koji gase požar kod Dubrovnika čeka duga noć: Bura nam otežava, ostajemo do sutra

- Ima nas sad dolje preko 20-30, sad je smjena i dolazi 11 svježih ljudi. Naravno tu su i drugi DVD-ovi. Vjetar noćas nije bio jak, situacija je zadovoljavajuća i požar je pod nadzorom, ali moramo nastaviti gasiti da se ne razbukta. Bit će posla cijeli dan, a možda i noć. Vidljivost će sad postati bolja jer izlazi sunce, vidi se mnogo toga što se tijekom noći ne može vidjeti - dodali su iz JVP-a Dubrovački vatrogasci.

Od poginulog kolege su se na društvenim mrežama oprostili vatrogasci iz brojnih javnih vatrogasnih postaja i dobrovoljnih vatrogasnih postaja diljem Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Venividivici_3 22.08.2022.

    1.9. Vučić i ekipa moraju provesti ono sto je potpisao pa se sada koprcaju i napadaju sve oko sebe da skrenu sa teme i ispadnu žrtve. Čudi me da ne diraju Bugare ili Rumunje. Bugari su ih isto isprašili par puta pa postoji razlog da i njih tuže za. A tek Turci sto su ima radili 500 godina ..... koliko su ih samo nabili na kolac, silovali i poturčili pa neka njih tuže ako imaju mu.a. Glup narod, glupa politika, nije im mjesto u EU. Oni jednostavno ne razumiju da su nebitni.

  • Tobi Tobi _____ 01.08.2022.

    vartu gasi brata spasi,ne ponovilo se nikada,počivaj u miru heroju naš 😔😔😔

  • slavonija suncem okupana 01.08.2022.

    Vjecna hvala ti momak za tvoj pozrtvorni rad i hrabrost A obitelji rodbini prijateljima iskrena sucut

Komentiraj...
Vidi sve komentare