To je to što me zanima!

Dubrovnik: Ultimate fight borac istukao maloljetnike

Maru Peraka (27) tereti se da je dvojicu mladića izudarao te ih lakše ozlijedio. Perak tvrdi da se samo branio od napada skupine momaka
Vidi originalni članak

Poznatog borca i člana Ultimate kluba "Gladiator", Maru Peraka (27), kazneno su i prekršajno prijavili zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i drskog ponašanja u noći na nedjelju u Dubrovniku. Tereti ga se da je dvojicu maloljetnika izudarao te ih lakše ozljedio. Perak radi kao zaštitar u diskoteci Factory  te tvrdi da se samo branio od napada skupine momaka. U Factoryju često intervenira policija zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rokoprc 27.10.2009.

    Pa prvi Maro Perak je tatin sin koji je umislio da je neki borac,u par puta sam bio svjedokom kad je provocirao bez razloga,a kada se treba boriti protiv pravih boraca nema ga nigdje,dovode mu samo neke kukavce da se na njima iživljava.Maro THE PUSSY Perak!!!

  • shareef007 27.10.2009.

    neka ih je razbio, trebao im je vratove polomiti! pa nek plaču roditelji; jadan moj sin a bio je tako dobro i omiljeno dijete!

  • skolic3 27.10.2009.

    Ak se malo promuvate noću po diskačima ili partijima kojekakvim vidjet ćete kak se današnja omladina ponaša odn.zabavlja i u kakvim sve stanjma, pa onda razmislite da li je batina iz raja izašla.Nekad mi čak dođe da i komada zašoram jer su u principu postale gore i agresivnije od frajera kad se unakaze kojekakvim vikend-pripravcima.Zato zaštitare za šerife .

Komentiraj...
Vidi sve komentare