To je to što me zanima!

Dukat odlučio 3 mj. Caritasu donirati 30.000 litara mlijeka

Posljednje priznanje Dukat je zaslužio kao najveći pojedinačni donator hrane u Hrvatskoj u 2018. godini, kada je donirao 192 tone mliječnih proizvoda, odnosno četvrtinu sveukupno donirane hrane u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Mljekara Dukat uvodi izvanrednu donaciju proizvoda Hrvatskom Caritasu pa će mu tako donirati 30.000 litara mlijeka kroz tri uzastopna mjeseca ukupne vrijednosti 225.000 kuna, priopćili su u četvrtak iz Dukata.

Kao razlog izvanredne donacije naveli su potrebe uslijed epidemije korona virusa, te potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu. 

Donacije će biti raspoređene građanima posebno ugroženim epidemijom korona virusa, ali i onima koji su pretrpjeli materijalne štete u potresu. 

SMIJEH JE LIJEK 'Vrijeme u karanteni brzo ide, danas proljeće, sutra već zima'

Unatoč otežanim okolnostima i povećanom opsegu posla, Dukatova logistika nastavlja redovno prevoziti doniranu robu u sve dijelove zemlje, navode iz Dukata.

Inače, u priopćenju se ističe kako je Dukatova uloga lidera u doniranju hrane u Hrvatskoj potvrđena dvije godine za redom priznanjem "Najdonator".

Donacija Milijuni hrvatskim bolnicama za borbu s koronavirusom

Posljednje priznanje Dukat je zaslužio kao najveći pojedinačni donator hrane u Hrvatskoj u 2018. godini, kada je donirao 192 tone mliječnih proizvoda, odnosno četvrtinu sveukupno donirane hrane u Hrvatskoj. Priznanje je Dukatu dodijeljeno u travnju 2019. u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.03.2020.

    Lijepo,s obzirom da je to strana firma,koju su naši ratni profiteri ukrali od naroda i prodali za svoj interes.Zanima me koliko isti iz svojih sadašnjih privatnih biznisa doniraju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare