Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
20 komentara

'Vrijeme u karanteni brzo ide, danas proljeće, sutra već zima'

Smijeh liječi sve pa će tako i ove novonastale 'rane' s vremenom. I traume od potresa, i one uzrokovane pandemijom korona virusa. A dotad, barem se probajte opustiti uz 'prstohvat' šala s društvenih mreža...

Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp)
20 komentara

Razorni potres koji je pogodio Zagreb u nedjelju ujutro nikoga nije ostavio ravnodušnim, više rastrojenim... Sveopćoj panici nije pridonjelo ni to što su se podrhtavanja osjećala svako malo kroz dan, a i dan kasnije.

U jeku pandemije korona virusa, to je zadnje što nam je trebalo. Ljudi su već počeli pričati kako su među nama četiri jahača apokalipse, a kada je najavljen jači vjetar u Zagrebu, njegovi mještani pitali su se što je sljedeće - najezda skakavaca?

POGLEDAJTE VIDEO (Što raditi partneru u karanteni? Pa sprdati se s njime!): 

Slali su nam 'meme', neke su nam bile smiješne, neke ne, nismo se mogli opustiti i nasmijati se od straha da ćemo se opet 'zadrmati'. I dok strah od podrhtavanja još nije prošao, iako nam svi stručnjaci poručuju da je mogućnost za nekim većim potresom mala, naša je zadaća i dalje barem pokušati vas nasmijati materijalom s društvenih mreža.

SMIJEH JE LIJEK 'Namjerno su pustili snijeg da vide po tragu tko krši izolaciju'

Smijeh liječi sve pa će tako i ove novonastale 'rane' s vremenom. A dotad, barem se probajte malo opustiti...

Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp) Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp) Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp) Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp) Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp) Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp) Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp) Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp)

Foto: Screenshot (Facebook/Reddit/WhatsApp)

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message