To je to što me zanima!

Dva HDZ-a i srpske stranke zovu Bošnjake na razgovor

Problem je, podsjetimo, nastao kako su nedavno stranke okupljene oko SDP-a i SDA formirale vlast u Federaciji BiH, ali su pri tome isključile dva HDZ-a
Vidi originalni članak

Predstavnici vodećih hrvatskih i srpskih stranaka u BiH, dvaju HDZ-a, SNSD-a i SDS-a su u petak u Mostaru potpisali zajedničku izjavu kojom ističu kako se pri konstituiranju vlasti moraju poštovati načela ravnopravnosti naroda, piše HRT. Osim toga pozvali su predstavnike bošnjačkih stranaka na razgovore. 

Problem je, podsjetimo, nastao kako su nedavno stranke okupljene oko SDP-a i SDA formirale vlast u Federaciji BIH, ali su pri tome isključile dva HDZ-a. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sabo 27.03.2011.

    Stavite koliko hoćete minusa. Činjenica je da su Hrvati u Bosni i Hercegovini postali nacionalna manjina zbog njihove politike. Zahvaljujući Gojku Šušku, Mati Bobanu i ostalim hercegovačkim "velikanima" koji su sve radili kako bi podjelili BiH i pripojili hercegovački krš Hrvatskoj, nakon neuspjeha te politike Hrvati su masovno morali pobjeći iz Bosne koja je predana u ruke Srbima. 200.000 Hrvata iz bosanske Posavine se potuca po Hrvatskoj, Hercegovini i svijetu kako bi Gojko i Mate podebljali trbuh Hrvatske sa neplodnim kršem. Nakon što su napali Bošnjake u Hercegovini, a Bošnjaci im vratlil u Srednjoj Bosni opet se smanjio broj Hrvata u BiH. I sada žele da osnuju treći entitet iako ih ima oko 10%, a da uzmu 25% teritorija Bosne koji bi pripojili Hrvatskoj. E neće moći. Kako ste posijali tako i žanjite. Jedino udruženi Hrvati i Bošnjaci zajedno protiv Dodika mogu učiniti da svi stanovnici u cijeloj BiH imaju ustavom zajamčena prava koja će se poštovati na cijelom teritoriju BiH.

  • zelot 26.03.2011.

    Bošnjaci su svojim činom potpisali smrtnu presudu Federaciji.

  • Car Ukuido 26.03.2011.

    Jadan narod!! Dva hadezea!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare