To je to što me zanima!

Dva puta bio na misi, pa ubio ženu jer je opsjednuta

Filip P. (43) se usred noći se iznenada probudio, uzeo nož i legao u krevet. Ne sjeća se da je ženu ubo 33 puta. Mora šest mjeseci na liječenje
Vidi originalni članak

Filipa P. (43), koji je u svibnju suprugu Ivanku (42) u kući u zagrebačkoj Dubravi ubio nožem, proglasili su krivim u srijedu na Županijskom sudu u Zagrebu. Psihijatrijski vještak utvrdio je da je tijekom ubojstva bio neubrojiv pa su ga osudili na prisilni smještaj u psihijatrijsku ustanovu na najmanje šest mjeseci. Produljili su mu pritvor jer je opasan za okolinu. Filip je u svojoj obrani rekao da je na dan ubojstva dva puta bio na misi. Tada je, kaže, shvatio da je njegova žena zlo i da je u njoj vrag. Kasnije je kod kuće čitao Bibliju, koja mu je to, kako je rekao, potvrdila. Usred noći se iznenada probudio, uzeo nož i legao u krevet. Ne sjeća se da je ženu ubo 33 puta, no zna da je sjedio kraj njezina okrvavljenog tijela s nožem u krvavim rukama. Pronašao ih je sin (17), koji je pozvao policiju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Piknik 10.09.2009.

    BILA S TAKVIM KRETENOM I JA SAM HVALA BOGU IMALA SREĆE.MUŠKOM RODU VIŠE NE VIRUJEM.

  • krizbaher 09.09.2009.

    Pa naravno, nije bio ubrojiv...Bio je on itekako ubrojiv i proračunat; dam se kladit da je smrad sve dobro isplanirao, pa čak i ovakav ishod i presudu! možda i nisam u pravu, ali svejedno mi je više pun k...c svih takvih \"neubrojivih\"!

  • Raziel CRO 09.09.2009.

    Išao se molit da mu Bog primi ženu.A kad ovaj nije htio uslišiti molbu poslao ju je sam.I sad,jadan,nema pojma o ničemu.Baš me zanima koji dio Biblije je čitao.Najžalosnije je to što će taj za 5 godina biti vani ,dobit će mirovinu i živjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare