To je to što me zanima!

Dvije Talijanke otkidale testise svojim dečkima

Jedna se ljubavnica naljutila na svoga dragog jer još nije ostavio svoju suprugu, pa se prihvatila noža i otpilila mu testis. Liječnici su pesimistični
Vidi originalni članak

Dvojicu Talijana nemilosrdno su u utorak ozlijedile njihove priležnice stisnuvši ih tamo gdje najviše boli. Jedna se ljubavnica naljutila na svoga dragog jer još nije ostavio svoju suprugu, pa se prihvatila nazubljenog noža i otpilila mu desni testis. Muškarac je završio na hitnoj operaciji kako bi mu spasili barem lijevi, no liječnici nisu optimistični zbog jakog krvarenja. Policajci su zaključili da je žena ozlijedila muškarca "iz strasti".
Drugi muškarac došao je svojoj ženi na posao lud od ljubomore, posvađao se i potukao sa zaposlenicima u njenu uredu pa su ih sve iz tvrtke morali izbaciti policajci. Žena je na kraju odlučila oprostiti svome mužu, ili je on bar tako mislio, pa su se njih dvoje otišli pomiriti u krevet. Žena mu je vatrenim ugrizom gotovo pregrizla žilu na testisu pa je jadnik završio na trosatnoj operaciji pomoću koje su mu ga uspijeli "zakrpati", piše jedan dnevni list.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • XXL 17.03.2008.

    ej ivaniševiću pazi da tanja nepročita ovaj tekst,jer ćeš kar.a.ti s reketom

  • dea_laniste 17.03.2008.

    evo bas se slazem sa kakmom,pa da tak bi fakat trebali kaznjavat pedofile......aaaaaa jadni tooooo boliiii!!!!!!!!!!!

  • loly0 06.03.2008.

    pa dobro su im napravile to treba radit silovateljima i pedofilima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare