Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dvije Talijanke otkidale testise svojim dečkima

Jedna se ljubavnica naljutila na svoga dragog jer još nije ostavio svoju suprugu, pa se prihvatila noža i otpilila mu testis. Liječnici su pesimistični

La Republlica
Foto: La Republlica
17 komentara

Dvojicu Talijana nemilosrdno su u utorak ozlijedile njihove priležnice stisnuvši ih tamo gdje najviše boli. Jedna se ljubavnica naljutila na svoga dragog jer još nije ostavio svoju suprugu, pa se prihvatila nazubljenog noža i otpilila mu desni testis. Muškarac je završio na hitnoj operaciji kako bi mu spasili barem lijevi, no liječnici nisu optimistični zbog jakog krvarenja. Policajci su zaključili da je žena ozlijedila muškarca "iz strasti".
Drugi muškarac došao je svojoj ženi na posao lud od ljubomore, posvađao se i potukao sa zaposlenicima u njenu uredu pa su ih sve iz tvrtke morali izbaciti policajci. Žena je na kraju odlučila oprostiti svome mužu, ili je on bar tako mislio, pa su se njih dvoje otišli pomiriti u krevet. Žena mu je vatrenim ugrizom gotovo pregrizla žilu na testisu pa je jadnik završio na trosatnoj operaciji pomoću koje su mu ga uspijeli "zakrpati", piše jedan dnevni list.

Možda vas zanima i ovo:
Message