To je to što me zanima!

Dvogodišnji pušač ipak se uspio odviknuti od cigareta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Aldi je u centru za rehabilitaciju bio tri mjeseca te se nakon nekoliko tretmana uspio riješiti ružne navike. Dječak je pušio 40 cigareta na dan
Vidi originalni članak

Aldi Rizal, dvogodišnji dječak iz Indonezije, uspio se odviknuti od pušenja. Socijalna služba poslala je dječaka na odvikavanje u rehabilitacijski centar. Aldi je u centru bio tri mjeseca te se nakon nekoliko tretmana uspio riješiti ružne navike. Sada se po prvi puta igra normalno s drugom djecom. Britanski Sun piše kako je dječak, prije odlaska na rehabilitaciju, popušio zadnju cigaretu te je nakon toga počeo plakati i udarati glavom o zid. Aldi je počeo pušiti sa 11 mjeseci, a prvu cigaretu mu je dao njegov otac ribar. Pušio je 40 cigareta na dan, a roditelji su potražili pomoć jer si više nisu mogli priuštiti da kupuju dvije kutije cigareta dnevno.
- Novac ćemo sada napokon moći trošiti na druge stvari - rekla je dječakova majka Diana (26).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ida77 03.09.2010.

    znači tata puši i to si mogu priuštiti a kad je i mali počeo pušiti više nemogu i sad če novac trošiti na nešto pametno mogu misliti.

  • babygirl 03.09.2010.

    e hvala bogu da je uspio odvici se

  • veneranda81 03.09.2010.

    haha mislim šta reć na ovo.. roditelji mora da su na nekim drogama. u tim godinama ni žlicu nisam znala držat u ruci :)Al mali je presladak na ovoj slici ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare