To je to što me zanima!

Dvojac ukrao parfeme vrijedne 120 tisuća kuna: Dio je policija pronašla i vratila u trgovine

Dvojica mladića(18 i 20 godina) su u protekla dva mjeseca na području Opatije, ali i Crikvenice, Krka i Rijeke počinili 17 kaznenih djela krađe parfema
Vidi originalni članak

Opatijski policajci u suradnji sa kolegama  s Krka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 18 i 20 godina. Sumnja se da su počinili više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Oni su u protekla dva mjeseca na području Opatije, ali i Crikvenice, Krka i Rijeke počinili 17 kaznenih djela krađe parfema.

LOPOVI U AKCIJI Ukrali jet ski vrijedan 40.000 kuna na području Kraljevice

Utvrđeno je da su istu stvar počinili i na području Istarske županije. Počinjena materijalna šteta cijeni se na gotovo 120.000 tisuća kuna kojom je oštećena tvrtka sa sjedištem u Zagrebu.

Tijekom istraživanja manja količina ukradenih parfema je pronađena i bit će vraćena u trgovine. Također je otkriveno kako je 18-godišnjak na području Zameta u Rijeci iz kioska ukrao sedam tisuća kuna.

ŽENAMA KRAO NOVČANIKE Lovili maloljetnog lopova u Istri pa pronašli i ženu za kojom su bile raspisane čak tri potrage
 
Obojica osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 18-godišnjak i za kazneno djelo teške krađe, pa je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • iv.ma 20.01.2021.

    Mora da nešto jako smrdi oko Rijeke čim su uspjeli veći dio parfema "utopiti".

  • covid19pro 20.01.2021.

    Naśli ih po mirisu??

  • 20.01.2021.

    ''mladići''....

Komentiraj...
Vidi sve komentare