News

Komentari 11

Lovili maloljetnog lopova u Istri pa pronašli i ženu za kojom su bile raspisane čak tri potrage

Lovili maloljetnog lopova u Istri pa pronašli i ženu za kojom su bile raspisane čak tri potrage

Opatijska policija dovršila je istragu nad maloljetnikom kojeg sumnjiče da je tijekom listopada i studenoga prošle godine na području Matulja i Opatije opljačkao tri žene

Maloljetnik je ženama otuđio novčanike s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama, zatim mobitel, kao i druge predmete, materijalno ih oštetivši za najmanje 2500 kuna. Tijekom istrage, provedena je pretraga doma, vozila i drugih prostorija na području Kastva, Matulja i Opatije gdje je dio otuđenih predmeta pronađen te su vraćeni vlasnicima. No uz to, pretragom je pronađeno i oko 36 grama marihuane koju je neovlašteno posjedovao drugi maloljetnik te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kažnjivih radnji. 

Osim spomenutoga, prilikom pretrage na matuljskoj adresi je zatečena i 27-godišnjakinja za kojom su bile raspisane tri potrage te je uhićena i prevezena u istražni zatvor.

Zbog svega navedenog prvi je maloljetnik zbog krađe kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je protiv drugog podnesen optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Najčitaniji članci