To je to što me zanima!

Dvojac uzvicima i pokretima narušavao javni red i mir u Vukovaru. Završili u zatvoru

Okrivljeni su uz optužni prijedlog dovedeni na Općinski sud u Vukovaru, koji im je rješenjem odredio mjeru zadržavanja u trajanju od pet dana te su predani u Zatvor u Osijeku
Vidi originalni članak

Dvojac (31) s područja Koprivničko-križevačke županije je u Vukovaru, 18.11.2023. za vrijeme obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2023., glasnim nedopuštenim uzvicima i pokretima ruku narušavao javni red i mir, čime su počinili prekršaj, javljaju iz PU vukovarsko-srijemska.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Policija je u Vukovaru ipak otkrila 'nedopuštene simbole'. Ali to nisu ZDS i zastave HOS-a

Okrivljeni su uz optužni prijedlog dovedeni na Općinski sud u Vukovaru, koji im je rješenjem odredio mjeru zadržavanja u trajanju od pet dana te su predani u Zatvor u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • abendblatt48 24.11.2023.

    Jedva cekam dernek u Kumrovcu i hapsenja nositetelja Petokrake i Jugo.JNA zastave, svim i svakom jednako pred zakonom.

  • blackeder2022 23.11.2023.

    Iako stava sam da treba krivično kažnjavati bilo kakvo obilježavanje NDH,u ovom slučaju osobe koje su uzvikivale ZDS nisu počinile nikakav prekršaj,jer reči na glas ono što piše na zastavama HOSa i grbu HOSa je legalno i legitimno,stoga ili treba zakonski zabraniti isticanje loga s ZDS ,ili pustiti da se koristi slobodno a ne osobe dovesti u neprikladne zakonski rubne situacije.

  • Srdic Ivica 23.11.2023.

    Hrvatska je dokazala da je pravna drzava osudivski dva najveca krvnika 90tih Glavasa I Mercepa.Mercep crko a I ovaj papan ce da mu se pridruzi uskoro.Gorili u paklu sotone.Vukovarci pravi nikada te hercegovacke zlocince nisu volili,I nisu se htjeli boriti sa svojim susjedima nego sa njima bili u podrumima a fasisti isli po kucama uz pretnju ih slali na ratiste. Svaka cast svima hrvatima vukovarcima koji su uspjeli pobjeci od tih zlotvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare