To je to što me zanima!

Teroristički napad u Sydneyu: Mladić (15) ubio dva policajca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maloljetnik (15) ubio je policajca ispred postaje u Sydneyju. Kako nije imao namjeru stati, policajci su ga upucali na mjestu zločina. Vlasti potvrdile terorističku vezanost
Vidi originalni članak

Petnaestogodišnjak je bio iračko-kurdskog porijekla . Australske vlasti su potvrdile kako je pucnjava bila politički motivirana, a samim time teroristički čin.

- Bilo je krvi posvuda - rekao je muškarac koji je svjedočio pucnjavi ispred policijske postaje u Sydneyu rano jutros.

Drugi svjedok incidenta je rekao kako je muškarac pucao i po policiji i zaštitarima, te da su oni uzvratili vatru.

POGLEDAJTE VIDEO: Snimka očevida iz zraka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva mrtva tijela prekrivena su plahtama, a cijelo jutro se na tom dijelu grada ne prometuje. Sve je puno policije, helikopteri su u zraku.

POGLEDAJTE VIDEO: Australski premijer o petnaestogodišnjem napadaču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Australski premijer, Malcolm Turnbull potvrdio je sumnje u teroristički čin. Osudio je takav zločin, ali ne i muslimansku zajednicu u Australiji. - Ovo je šokantan zločin. Hladokrvno ubojstvo, čijem počinitelju je glavna meta bila New South Wales policijska uprava. Posebno je šokantna činjenica da iza svega stoji petnaestogodišnjak. To samo govori u prilog tomu koliko su bitne obitelji, zajednice, uzori i svjesnost o tome da netko u vašoj blizini ima namjeru učiniti nešto ovako radikalno. Međutim, važno je istaknuti kako je australska muslimanska zajednica posebno šokirana i zaprepaštena ovim zločinom. - kazao je premijer

Ovo je već treći incident u kojem su sudjelovali radikalni maloljetnici.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • xy12 03.10.2015.

    važno je istaknuti kako je australska muslimanska zajednica posebno šokirana i zaprepaštena ovim zločinom. - kazao je premijer----------------HAHAHAAAAAAA ja sam ost'o bez riječi ..evo (sreća pa je tu tipkovnica )

  • SamoJedanPoljubac 03.10.2015.

    A nu vidje miroljubivih emigranata!!

  • bugati 03.10.2015.

    imaš kuću ,živiš normalno a onda ti dođe hrpa ljudi iz druge civilizacije i usele ti se u tvoj dom. pa tko je tu lud. i na kraju priče ti se se moraš prilagodit njima. naj gori mogući scenarij.

Komentiraj...
Vidi sve komentare