To je to što me zanima!

Dvojica krala mesingane ručke s grobova i prodavali sirovinu

Policija je utvrdila da su 25-godišnjak i 39-godišnjak u travnju na gradskom groblju u Orahovici, groblju Donje Predrijevo i groblju Crnac, krali mesingane ručke s grobova
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca u dobi od 39 i 25 godina s područja Miholjca i Belog Manastira osumnjičena su za pet krađa s grobova na području Virovitičko podravske županije. 

Kriminalističkim istraživanjima je utvrđeno kako su tijekom travnja 2012. na gradskom groblju u Orahovici, mjesnom groblju Donje Predrijevo i mjesnom groblju Crnac, krali mesingane ručke s grobova, koje su prodavali kao sekundarnu sirovinu. 

Ukupna materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. Oštećenim vlasnicima grobova, biti će dostavljeni podaci o identitetu lopova, kako bi mogli pokrenuti privatne tužbe za naknadu štete. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • WOMANIZER 28.12.2012.

    našta netko mora spasti i kakav čovjek biti da krade od preminulih! cccc

  • Mihaela ZoranKočiš 28.12.2012.

    a zasto sad ta ista policija ne uzmu te rucke nazad i vrate vlasniku,pa mora se znati di je to prodano,npr,da sam ja kupio ukradenu robu (mob ili nesto sl) ,naravno da bi mi to uzeli

  • mali zeleni prigorec 28.12.2012.

    Treba se i pitati ko je otkupljivao te ručke, i njima zapljeniti robu. Ako se donese jedna-dvije ručke OK, ali 5-6 treba biti sumljivo i prijavit policiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare