To je to što me zanima!

Dvojica muškarca izgorjela u požaru kuće u Zagorju

Susjed Josip Berc čuo je pucketanje vatre i pomislio da netko puca. Vidio je požar i pozvao vatrogasce, no dvojici muškaraca nije bilo spasa
Vidi originalni članak

U noći na četvrtak u požaru obiteljske kuće u Humu na Sutli u Hrvatskom zagorju izgorjela su dva muškarca. Pucketanje vatre je oko 4 sata ujutro probudilo susjeda Josipa Berca. Pomislio je da netko puca, no kad se digao iz kreveta, vidio je vatru te pozvao vatrogasce. Tri su vatrogasne ekipe, nakon što su ugasile požar, u kući pronašle dva izgorjela muškarca. Pretpostavlja se da su to trupla vlasnika kuće Željka Berca (37) i njegovog prijatelja Ivana Boršića (20). Obojica su radila u tvornici stakla Vetropack Straži, čija je vatrogasna postrojba prva došla na mjesto nesreće, a zatim je u pomoć stiglo DVD Hum na Sutli te JVP Krapina. Prema prvim informacijama s očevida, policija je na zgarištu pronašla kuhalo i grijalicu, pa pretpostavljaju da su oni prouzrokovali požar. Mladići su vjerojatno spavali i otrovali se ugljičnim monoksidom. Točan uzrok nesreće pokazati će istraga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ponosna_Hrvatica 27.03.2008.

    Baš si razmišljam da se zatvorim na godinu dana bez doticaja s vanjskim informacijama. Pa šta je ovo??? Svaki dan čitam i slušam: mrtvi ovdje-ondje, požari, nesreće,... Poludit ću. Počivali u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare