To je to što me zanima!

Ispred djece: Policajac je ubio bivšu ženu i njenog partnera

Muškarac (40) je u utorak navečer, na kupalištu pored sela Graboštani kod Hrvatske Kostajnice, iz vatrenog oružja ubio 45-godišnjeg muškarca i svoju bivšu ženu (39)
Vidi originalni članak

U utorak navečer, na Kupalištu u naselju Graboštani kod Hrvatske Kostajnice,  ubijeni su Ivica Hajduković (45),  njegova nevjenčana supruga Blaženka Slabinjac (39). Ubojica je policajac Mario Slabinjac (40) koji radi u Upravi za posebne poslove sigurnosti u Ravnateljstvu policije. On je bio muž Blaženke od koje se rastao prije godinu dana. Mario Slabinjac  je presreo osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnji Ivica, a u njemu je uz Blaženku i Ivicu bili i Ivičin 17-godišnji sin, te njene dvije kćeri. 

Mario Slabinjac iz  prtljažnika automobila  izvadio automatsku pušku te u drugo vozilo ispalio više hitaca. Od zadobivenih ozljeda Blaženka Slabinjac i Ivica Hajduković su  preminuli na mjestu zločina. Djeca nisu ozlijeđena.

Policija je potvrdila sve ove navode. Napomenuli su da je Slabinjac uhićen i da se provodi kriminalističko vještačenje.

Često je supruzi prijetio smrću

Slabinjac je često prijetio smrću supruzi jer se nije mirio s razvodom. Policija je nekoliko puta zaprimala prijavu i dolazili su intervetni policajci koji su ga prijavili zbog prijetnji. Ipak , nitko nije očekivao takav zločin. 

Vraćali smo se iz posjeta prijateljima u  Krčevu kada se pojavio Mario. Počeo je pucati, kazao je Patrik Hajduković (17)

- Vraćali smo se iz posjeta prijateljima u  Krčevu kada se pojavio Mario. Počeo je pucati - kazao nam je  Patrik Hajduković (17).  Kaže kako je tada njegov otac ubacio u 'rikverc' i krenuo nekoliko metara. 

- Očito je u tom trenutku poginuo i opet smo stali. Kada je došao do auta, Mario je otvorio vrata i vidio da su moj otac i Blaženka ubijeni, rekao nam je da izađemo. Meni je naredio da uzmem njegov auto i da se odvezemo kući. Iako nikada nisam vozio i nemam vozačku, morao sam poslušati - rekao je Patrik.

Očajna je bila i Patrikova baka Katarina koja je izgubila i sina i snahu.  

- Slutila sam kako se neće dobro završiti - kazala je kroz suze. 

U Graboštanima još uvijek vlada nevjerica. Premda, kada se razgovara o Slabinjcu, svi kazuju kako je često govorio da će učiniti ono što je naumio.

Ravnatelj policije: Ubio ih je ilegalnim oružjem

- Ubojstvo je počinjeno ilegalnim oružjem jer je službeno vatreno oružje oduzeto zaposleniku policije koji je zbog problema u obitelji već stegovno odgovarao - izjavio je u Zagrebu ravnatelj policije Vladimir Dominić.

Idi na 24sata

Komentari 388

  • hdd 13.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pougarac007 13.06.2013.

    ni na koji nacin ne opravdavam ovaj zlocin.nitko nema pravo oduzeti nekome zivot.ali na moju veliku zalost ja sam u stanju da se ne zgrazam nad ovim covjekom.za mene on nije monstrum.naravno da je sada dvostruki ubojica i nema opravdanja za to.ali razmislite malo o razlozima koji su od njega napravili ubojicu.nitko nece iz cista mira oduzeti nekome zivot.ja ponavljam da ni na koji nacin ne opravdavam ovo sto je ucini.samo cu reci jedno.BLAGO SE VAMA KOJI NE ZNATE O CEMU JA PRICAM.BLAGO SE VAMA KOJI NISTE ISKUSILI NA SVOJOJ KOZI NEVJERU I IZDAJU OD VOLJENE OSOBE.BLAGO SE VAMA KOJI NE ZIVITE SAMO ZATO STO MORATE.BLAGO SE VAMA KOJI NIKADA NECETE OSJETITI I RAZUMJETI OVOGA COVJEKA.tesko se meni i nama koji to razumijemo

  • jele112 13.06.2013.

    Psihopat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare