To je to što me zanima!

Džihadisti su objavili snimku smaknuća još jednog novinara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Steven Sotloff je pisao za Time i Foreign Policy, a otet je u Siriji prije godinu dana. Pojavio se na snimci pogubljenja Jamesa Foleyja. Tad su prijetili da će ubiti i njega
Vidi originalni članak

Militantna skupina Islamska država objavila je novi šokantni video na internetu u kojem se vidi kako odrubljuju glavu još jednom američkom novinaru Stevenu Sotloffu (31) , javljaju svjetski mediji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sotloff je pisao za Time i Foreign Policy , a otet je u Siriji prije godinu dana. Pojavio se na snimci pogubljenja Jamesa Foleyja odjeven u narančasto odijelo. Tada su teroristi zaprijetili da će ubiti i njega ako SAD ne prekine sa zračnim napadima na njihove položaje u Iraku.

U današnjoj snimci s naslovom: "Druga poruka Americi" pojavljuje u sličnom narančastom odijelu prije nego što mu džihadisti odrube glavu.

Prije samog čina smaknuća Sotloff gleda u kameru te govori kako "plaća cijenu" zbog intervencije SAD-a.

Maskirani pripadnik ISIS-a u videu se obraća predsjedniku SAD-a Baracku Obami te mu poručuje: "Dok tvoji projektili budu gađali naše ljude, naš će nož nastaviti sjeći vratove tvojih ljudi."

Još nije potvrđena autentičnost snimke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 235

  • fijuman 04.09.2014.

    nemam ništa protiv bilo čije vjere ali ovakve ljude i tvorevine treba sravnit sa zemljom i ostaviti nakon toga samo pepeo.

  • tomacat 03.09.2014.

    Prije dva tjedna bili smo svjedoci terora i pokolja desetaka Pelestinske djece id strane Izraela al namjerno su se izbjegavale snimke tog zlodjela . Ovakvi videi pripremaju narod na pristanak na novi rat i angazman Amerikanaca stvoritelja ISLa i stvoritelja svih vjesti za manipulaciju masama ,CIA trlja ruke,ruke su im slobodne mogu dalje nesmetano sijat "demokraciju" i petljat se u svaki kutak kugle zemaljske.

  • dubi1953 03.09.2014.

    degeneričan narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare