To je to što me zanima!

'Džihadisti su ukrali 11 aviona, ponovno će napasti 11. rujna'

Zrakoplovi dvije libijske kompanije navodno su nestali iz Tripolija prošlog mjeseca nakon što su militantne skupine Ansar al Sharia i Libijska zora zauzeli zračnu luku
Vidi originalni članak

Američke vlasti strahuju da su džihadisti u Libiji ukrali 11 komercijalnih zrakoplova koje bi mogli upotrijebiti za terorističke napade kao što je bio 11. rujan 2001. godine.

Zrakoplovi u vlasništvu dvije libijske kompanije navodno su nestali prošlog mjeseca nakon što su militantne skupine Ansar al Sharia i Libijska zora zauzele zrakoplovnu luku u Tripoliju, javlja Newsmax.

Pojedini američki mediji pišu da je američka vlada još prije dva tjedna izdala upozorenje o ukradenim zrakoplovima te kako postoji bojazan da će ih teroristi upotrijebiti tijekom obilježavanja 13-godišnjice napada 11. rujna, ali i druge godišnjice napada islamističkih militanata na američko veleposlanstvo u Bengaziju u kojem su poginuli veleposlanik Christopher Stevens i još troje Amerikanaca.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Nishimura_Umri 04.09.2014.

    ISIS je gora prijetnja od al-Qaede!

  • ciara46 04.09.2014.

    Ma treba ih opet zdrmati, jer oni si uzimaju previše mješajuči se u tuđe teritorije, politike, napadajući i obijajući nevine.Neka i oni malo opet osjete strah, valjda če se jednom opametiti.

  • MesQueUnCIub 03.09.2014.

    Svi koji imaju bradu su mi sumnjivi...Il su prikriveni četnici ili su još veće zlo ludi islamisti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare