To je to što me zanima!

E-sudar u Slavonskom Brodu: Pijan biciklom oduzeo prednost i zabio se u ženu na romobilu

Vozač električnog bicikla u srijedu je u Slavonskom Brodu oduzeo prednost ženi na romobilu te su se sudarili. On je imao 0,88 promila, a u sudaru srećom nije bilo ozljeda
Vidi originalni članak

U Kumičićevoj ulici u Slavonskom Brodu u srijedu oko 15 sati sudarili su se električni bicikl i električni romobil, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Očevidom su policijski službenici utvrdili da se 68-godišnjak koji je imao 0,88 promila električnim biciklom uključivao u promet preko nogostupa, ali prethodno nije provjerio da to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu. Tako je oduzeo prednost prolaska 57-godišnjakinji koja je upravljala električnim romobilom, zbog čega ista nije uspjela na vrijeme zaustaviti romobil te je došlo do udara prednjeg kotača romobila u stražnji kotač bicikla.

Oba vozača u sudaru pala su na kolnik.

U sudaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici protiv 68-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, također protiv 57-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, ista je kao vozač osobnog prijevoznog sredstva bila dužna kretati se biciklističkom stazom, a koja postoji na tom dijelu kolnika. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kaius 30.03.2023.

    ovdje bi trebao biti video...

Komentiraj...
Vidi sve komentare