To je to što me zanima!

E to je čuvar! S krova hotela francuski buldog pazi na red

Vlasnik hotela Nikola Hanžel inače je poznat po tome da okoliš svojih građevina ukrašava skulpturama životinja, patuljcima, a u blagdansko vrijeme i jaslicama
Vidi originalni članak

Karlovački poduzetnik Nikola Hanžel ponovno je iznenadio svoje sugrađane, ovoga puta  postavljenom keramičkom skulpturom psa francuskog buldoga na krov budućeg hotela Korana u Karlovcu. 

Hanžel je inače poznat Karlovčanima po tome da okoliš svojih građevina ukrašava skulpturama životinja, patuljcima, a u blagdansko vrijeme i jaslicama. Tradiciju je započeo pred više od deset godina kada je pred svojom tiskarom Lanom u blagdansko vrijeme raskošno ukrašavao parkiralište na koje je postavljao jaslice, skulpture konja i kočije, kao i raznih životinja, te patuljaka. 

Istu tradiciju je nastavio i nakon što je izgradio repliku „Žitne kuće“ u centru Karlovca gdje je uz vanjsku fontanu postavio skulpture patkica i patuljaka, a u vrijeme Božića i jaslice. Nakon kupnje ruševnog hotela Korana karlovački poduzetnik završava prvu fazu njegove izgradnje gdje će se nalaziti restoran na čiji je krov sada postavio skulpturu psa.    

- Pas je namijenjen djeci, bitno je da se njima sviđa, a ostali uopće nisu važni. Oduvijek volim djecu i to sve što radim, radim da razveseli djecu.  – kazao je Hanžel dodajući da se postavljena skulptura može nekom sviđat ili ne sviđati. Otvorenje restorana na dvije etaže na obali Korane očekuje za mjesec dana otkrivajući da priprema još poneko iznenađenje kojim će razveseliti prvenstveno najmlađe.  

- Bit će još puno lijepih stvari, a kada bude gotovo vidjet ćete!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • šaptačica 13.03.2015.

    kad već voli životinjske,pseće skulpture mogao je stavit našu autohtonu pasminu hahahahaha ovo je cirkus!

  • zippysnake 13.03.2015.

    Meni je bas fora!! Tak si i ja planiram stavit neku skulptzru na svoju kucu, pa nek se ljudi smiju i zgrazavaju, to i hocu!

  • crispy 13.03.2015.

    trebao je uzet veličinu psa kao onaj na krovovima pet centra hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare