To je to što me zanima!

Egipćani su napali ambasadu SAD-a zbog filma o Muhamedu

Gomila prosvjednika skinula je američku zastavu sa zidina veleposlanstva i izvjesila crne zastave s islamskim simbolima. Smatraju kako film vrijeđa proroka Muhameda
Vidi originalni članak

Ljutiti prosvjednici popeli su se na ogradu američkog veleposlanstva u Kairu, skinuli američku zastavu i zamijenili ju s crnim zastavama s islamskim simbolima.

Američki vojnici koji čuvaju veleposlanstvo ispalili su niz hitaca upozorenja dok se gomila okupljala ispred veleposlanstva. Prosvjednici su željeli izraziti nezadovoljstvo zbog nizozemskog filma, koji se producira u SAD-u, za koji smatraju kako vrijeđa proroka Muhameda.

Zaposlenici veleposlanstva potvrdili su kako je sve diplomatsko osoblje evakuirano iz kompleksa tijekom dana kada je postalo jasno da prosvjednici neće odustati, a egipatska interventna policija, javljaju svjetski mediji, pozvana je radi osiguravanja vanjskog parametra veleposlanstva.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • a ha 13.09.2012.

    Nije ni jasno oko ćega se vi prepirete, ako kažete da je Bog samo jedan tad vjerujete u istig i ovdje sad pišete kojkakve gluparije.Muslimani ovo kršćani ono samo širite vjersku netrpeljivost a vjerujete u istog bi+oga, nije li to malo glupo. Ima ljudi koji vjeruju u izvanzemaljce i koji tvrde da smo mi njihov pokus jer od majmuna genatski se razlikujemo manje od tri posto. Netko vjeruje u germansku mitologiju pa mu je vrhovni gog Odin i što onda, isto tako grčka mitologija kaže da je vrhovni bog Zeus i što onda. A svi božiji zakoni kažu ne ubij a što se radi?

  • Sicma 12.09.2012.

    Dobro ali pogledaj ovo: http://www.youtube.com/watch?v=l0IYrUkktxw

  • eromrzac 12.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare