To je to što me zanima!

Ekskluzivna fotografija sirotišta iz DR Kongo. Iz njega su Hrvati posvojili djecu. Ona su u Zambiji

U konkretnom slučaju moje obitelji, oni su svoje dijete posvojili jer ga je majka ostavila. Osim tog djeteta, ostavila je još nekoliko djece u sirotištu, ekskluzivno je za 24sata ispričao bliski član obitelji Hrvata.
Vidi originalni članak

Osmero hrvatskih državljana ponovno se nalazi u zatvoru u Ndoli nakon što su jučer uhićeni u tamošnjoj zračnoj luci kad su planirali otputovati u Hrvatsku, a kako smo doznali od imigracijskih službi sutra bi trebali biti izvedeni pred suca. Opet su ih uhitili pod sumnjom za trgovinu djecom. Još uvijek se ne zna gdje su smještena djeca koju su posvojili, te ih dosad još uvijek nije vidio nitko od predstavnika hrvatske diplomacije, unatoč tome što su djeca hrvatski državljani i što imaju hrvatske dokumente.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • vinja 14.02.2023.

    Toliko muljanja i izmišljanja rijetko se vidi. Sad se najednom javio i roditelj koji je svojevoljno dao svoju djevojčicu na usvojenje. Pa kad bi i bilo tako što je taj roditelj čekao toliko vremena da se javi i zbog čega djevojčicu nije dao u Kongu nego u Zambiji. Ne znam čemu radite budale od čitatelja kad je očito da ništa nije bilo legalno.

  • vinja 09.02.2023.

    Mogu pričati što hoće ali nije normalno posvajati djecu iz sirotišta u Kongu, a onda po tu istu djecu ići u Zambiju. Tko ih je prebacio u Zambiju i zašto, ako je sve legalno. Usput posvojitelji su imali hrvatske dokumente za djecu, Zanima me na koja imena su glasili ti dokumenti. Ne sumnjam da bi ovi ljudi pružili djeci sve najbolje, Ali ovdje je ipak riječ o djeci i svi postupci moraju biti čisti i jasni, a oni to nisu.

  • DadoDavor 09.02.2023.

    Ukradu djecu u DR Kongo, prošvercaju ih u Zambiju (jer kako bi drugačije došli do te djece) i onda prodaju zapadnjacima... nekad su ih prevozili na plantaže u Americi pod izlikom da ih civiliziraju i pomažu, a danas da ih usvajaju i pomažu... princip je isti, sve su ostalo nijanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare