To je to što me zanima!

Ekskluzivan video: Ovi banditi opljačkali su nakit iz zlatarnice

Maskirani razbojnici upali su na Uskrsni ponedjeljak u Zlatarnu Celje u Westgateu netom prije zatvaranja. Jedan od njih zaprijetio je pištoljem zaposlenici te su ukrali vrijedan nakit
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija intenzivno traga za dvojicom maskiranih razbojnika koji su opljačkali zlatarnu u trgovačkom centru kraj Zaprešića. Upali su u Westgate pet minuta prije zatvaranja, kad u njemu nije bilo puno ljudi. S motociklističkim kacigama na glavi ušli su s garažne strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekoliko metara od ulaza nalazi se zlatarnica u kojoj je bila zaposlenica M. K. (22). Nitko od kupaca nije bio u zlatarnici. Zaprijetili su joj pištoljem te temeljito počistili nakit s polica i pobjegli. Prodavačicu nisu ozlijedili.     

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Kolegica je taman završavala smjenu, no ništa nije vidjela niti čula. Ubrzo je vidjela policiju koja je došla pred zlatarnicu - rekla nam je prodavačica u trgovini koja se nalazi nasuprot opljačkane Zlatarne Celje.

Ukradeni nakit procjenjuje se na gotovo milijun kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

S obzirom na to da su trgovački centar i parking pokriveni nadzornim kamerama, policija pregledava snimke kako bi otkrila razbojnike. Također, ne isključuje se mogućnost da je dvojicu pljačkaša čekao pomagač na parkiralištu u vozilu.

Sličnu pljačku prije mjesec dana odradio je drski pljačkaš koji nije bio maskiran. Usred dana se ušetao u zgradu Eurotower u Ulici Ivana Lučića u Zagrebu. Neometan se popeo na 11. kat i opljačkao agenciju za otkup plemenitih metala Moro & Kunst. U prostorijama je zatekao djelatnicu (27), kojoj je zaprijetio pištoljem te ukrao zlato i novac u vrijednosti od 1,1 milijun kuna. Nakon što je ukrao nakit i novac, zaposlenicu je vezao i išetao iz zgrade. Pobjegao je u nepoznatom smjeru, a policija i dalje traga za njim.     

Idi na 24sata

Komentari 77

  • crazy mind 18.04.2017.

    kada ukrades malo onda si lopov, ako krades neumjereno onda si"domoljub"

  • Gregur 18.04.2017.

    Otislo u nepoznatom smjeru!! Intenzivno tragaju za necim sto je otislo u nepoznatom smjeru!!)-:

  • LANA555 18.04.2017.

    Super dečki i sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare