To je to što me zanima!

Ekskluzivno: Europski pučani neće imati sastanke u Saboru

Vodstvo Europske pučke stranke je odlučilo da neće održavati tehničke sastanke u Saboru. To je njihova odluke jer ne žele raditi štetu grupaciji. Svi sastanci će biti održani negdje drugdje, saznajemo u HDZ-u
Vidi originalni članak

Niti predsjedništvo niti skupština Europske pučke stranke neće biti održani u Hrvatskom saboru! Kongres Pučana se održava sljedeći tjedan u Zagrebu, a žestoku političku polemiku je izazvala odluka predsjedništva Sabora da iznajmi dvoranu za nešto više od 70.000 kuna.

- Vodstvo Europske pučke stranke je odlučilo da neće biti održani tehnički sastanci u Saboru. To je njihova odluke jer ne žele raditi štetu grupaciji. Svi sastanci će biti održani negdje drugdje - saznajemo ekskluzivno od sugovornika iz HDZ-a.

On kaže da će tako novac koji je trebao završiti u proračunu od najma dvorane otići negdje drugdje. Oporba je žestoko napala HDZ jer su iznajmili sabornicu za skup svoje političke grupacije iako su podršku tome dali i oporbeni članovi predsjedništva Sabora.  Inače, glavni izborni kongres koji je najavljen u Areni Zagreb, tamo će se i održati.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • splitmoj 14.11.2019.

    Nek ih vodi kod kuscevica na imanje za skup, kod tolusica na grill a sve u busu nek ih vozi žalac,mozda nam se posrici pa zavrse u nekoj jami

  • KANKAN_1 14.11.2019.

    Eto, riješeno, sada više ne znam o čemu će štampa pisati!?

  • colonelo 14.11.2019.

    Pošteno. Frau Angela, Orban, Herr Kurz i ostali premijeri, predsjednici i visoki dužnosnici EU narušili bi ugled miri bulju panju, pernaru, glavatom marasu a da ne spominjem grmoju, miralema mrsića, jovanovića, ajdukovića, grbina - sve domovinski uglednici, eruditi, ma čudo jedno koliko je tu dostojanstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare