To je to što me zanima!

Detonacija u KBC-u: 'Grunula' klima, dijelovi popadali na aute

Eksplodirala je vanjska jedinica klime na trećem katu zgrade. Dijelovi su odletjeli i po nekoliko desetaka metara uokolo, a većina je pala na vozila parkirana neposredno do ulaza u zgradu
Vidi originalni članak

U glavnoj zgradi KBC-a Rijeka danas oko 12 sati eksplodirao je klima uređaj, pri čemu je oštećeno nekoliko automobila, ali srećom nitko nije ozlijeđen, javlja Riječanin.hr.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eksplodirala je vanjska jedinica klime na trećem katu zgrade. Dijelovi su odletjeli i po nekoliko desetaka metara uokolo, a većina je pala na vozila parkirana neposredno do ulaza u zgradu.

Snažna detonacija šokirala je i osoblje i posjetitelje bolnice. Uzrok nije poznat.

- Nalazila sam se u susjednoj sobi, jedan prozor do onog sa kojeg je pala klima. Odjednom sam čula prvo jaki udarac pa zatim eksploziju. Ja i ostali u blizini smo krenuli na prozore da vidimo što se događa i vidjeli smo dva automobila i klimu na podu. Jedan automobil je bio dosta oštećen, sa udubljenim krovom i bez stakla, dok je drugi bio bez stakla. Policija je ubrzo došla i obavila očevid - rekla nam je jedna zaposlenica bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kritičariz 08.02.2019.

    nešto ne štima sa novim klimama.nikad nisu objasnili što je uzrok eksplozije u splitu kad je teško ranjen radnik,a sad ovo.nikad prije nije zabilježeno da je eksplodirala klima sa starim tipom plina,kojeg je takoreči nemoguće zapalit.

  • xnet0822 07.02.2019.

    "Leteći štakori" su svili gnijezdo, pa je jedna grančica zapela u ventilatoru ! Ubuduće stavljajte zaštitu protiv tih napasnika, jer ćemo se svi zaraziti sa ptičjom gripom !

  • 07.02.2019.

    inace je dosadno ako nista ne grune tokom dana…. ovako imamo neki dogadaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare