To je to što me zanima!

Eksplodirala mu pirotehnika, Riječanin teško ozlijedio šaku

Muškarac (34) je sinoć oko 23.30 sati na balkonu svog stana u riječkom naselju Srdoči aktivirao pirotehničko sredstvo koje mu je eksplodiralo u ruci te je zadobio teške ozlijede lijeve šake.
Vidi originalni članak

Tijekom silvestarske noći na području Primorsko-goranske županije nije bilo narušavanja javnog reda i mira i težih kaznenih djela, ali je 34-godišnji muškarac iz Rijeke zbog nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima zadobio teške ozljede lijeve šake.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske u petak su izvijestili da je zaprimljena prijava ozljeđivanja zbog nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima, a riječ je o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je sinoć oko 23.30 sati na balkonu svog stana u riječkom naselju Srdoči aktivirao pirotehničko sredstvo. Pirotehničko sredstvo mu je eksplodiralo u ruci te je zadobio teške ozlijede lijeve šake.

Dojava o oštećenjima imovine radi uporabe pirotehničkih sredstava nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 01.01.2021.

    Super..sad ce malog dececa ljubitelja eksplozija i buke dugotrajno lijeciti a platit cemo naravno mi normalni..

  • VladimirStuden_1 01.01.2021.

    nedokazanima je teško nekaj dokazat,

  • pero trta 01.01.2021.

    Kako započeti civiliziranu raspravu?? U Splitu muškarac 36 petardom si raznio šaku, Riječanin 34 pirotehnikom teško ozlijedio šaku. Jel treba izraziti saučešće ili žaliti krkane, šta, kako ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare