To je to što me zanima!

Eksplozija u Novom Zagrebu! 'Detonacija nas je probudila, a mi smo udaljeni dva kvarta'

Vatrogasci su nam potvrdili da su bili na intervenciji u Travnom. Ali nije bilo potrebe za gašenjem vatre. Nema ozlijeđenih. Policija je sve ogradila. Oštećen je dio kafića i dva obližnja prozora zgrade
Vidi originalni članak

Oko 4 ujutro detonacija je probudila stanare Novog Zagreba. Nešto je eksplodiralo kraj ugositeljskog kafića u Travnom, potvrdila nam je zagrebačka policija. Nije bilo ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO: Eksplozija u Novom Zagrebu: 'Mislila sam da se ruši balkon'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Detonacija je bila jaka. Svi psi su zalajali. Mi smo u Sigetu, mogu misliti kako je bilo ovima u Travnom - javlja nam čitatelj.

24sata uživo u Travnom

'Ne znam je li bila bomba'

Vatrogasci su nam potvrdili da su bili na intervenciji. Ali nije bilo potrebe za gašenjem vatre.

Policija je sve ogradila.

Oštećen je dio kafića i dva obližnja prozora zgrade.

- Eksplozija nas je sve uznemirila. Nema spavanja. To je bilo oko 4 ujutro. Policija je ogradila cijeli taj dio, čini mi se i dio ulice pa će promet ići samo jednim trakom. Srećom, nije bilo žrtava - javio nam se čitatelj.

Pogledajte video: Eksplozija oštetila kafić i zgradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Starija žena koja živi u zgradi do na 14. katu ispričala je kako se prepala nakon eksplozije. Kaže da se detonacija čula toliko da je pomislila da se srušio nečiji balkon sa zgrade.

Druga je susjeda pomislila u prvi trenutak da se radi o potresu. Kaže da je mužu počela govoriti 'potres, potres', ali da je tek koji trenutak kasnije shvatila da se ništa nije treslo.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • domovina 15.09.2020.

    Znači vijest je da jenešto puklo u 04,09 sati ??? Novinari dajte si malo truda !

  • anal_bleaching 15.09.2020.

    Bomba, buš pukla?Bum

  • seka.jones 15.09.2020.

    Dva obližnja prozora na zgradi. Šetali prozori pa nahrdali. Da nisu da prozora na obližnjoj zgradi? 24sata, često kupim ali brate ne razlikujete odjele od odijela, nek neko pismen pročita prije nego printate, štampate ili tiskate izdanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare