To je to što me zanima!

Eksplozija probudila Kantridu: Pljačkaši su raznijeli bankomat

Netko je raznio bankomat Erste banke u ulici Vere Bratonje. Stanari prepričavaju kako je eksplozija bila iznimno jaka, a neki su vidjeli i lopove kako su pod okriljem noći pobjegli
Vidi originalni članak

Stanovnike Kantride jutros oko 4 sata probudila je žestoka eksplozija. Netko je raznio bankomat Erste banke koji se nalazi na ulazu u trgovinu Brodokomerca u ulici Vere Bratonje, javlja Novi list.

Stanari prepričavaju kako je eksplozija bila iznimno jaka, a neki su vidjeli i lopove kako su pod okriljem noći pobjegli u automobilu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eksplozija je oštetila i ulaz u trgovinu Brodokomerca, koja je do daljnjega privremeno zatvorena.

Još uvijek nije poznato jesu li pljačkaši odnijeli novac i kojoj količini.

>>> Uskoro više...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Blllack magic 21.09.2019.

    Super samo da ih još ne nadju.

  • pinjokin_1 17.09.2019.

    a sta je tu cudno, i nasi politicari su zadnjih 10 godina raznjeli po svijetu ovo mladosti sta je ostalo u drzavi. I ja se pakiram iduci utorak. Zivjela Hrvatska, nasa je i bit ce onakva kakvu mi zelimo, rekao je krivousti koncem zlosretnih nam 90-ih.

  • 17.09.2019.

    Nisu ništa ukrali, tj ukrali su nešto, najvjerojatnije pomiješano sa paketima s bojom ili kemijskom zaštitom, dok operu što valja na kraju neće dobit ništa. Jedino što su napravili je štetu na okolnim objektima. Vjerojatno ih je eksploziv više koštao nego li će dobit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare