To je to što me zanima!

Eksplozija u pizzeriji izazvana je namjerno, šteta je ogromna

Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i rasvijetlile okolnosti događaja. Eksplozija je odjeknula u subotu oko 16 sati, a inventar je potpuno uništen
Vidi originalni članak

Eksplozija u pizzeriji u Vinkovačkoj ulici u Splitu izazvana je namjerno, odnosno, kako izvještavaju iz PU splitsko-dalmatinske, prema prvim informacijama sumnja se da je počinjeno kazneno djelo.

Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i rasvijetlile okolnosti događaja.

Kako smo ranije izvještavali, eksplozija je odjeknula oko 16 sati, a inventar pizzerije koja je tek trebala otvoriti vrata za prve goste je potpuno uništen.

EKSPLODIRAO PLIN? Tek trebali otvoriti: Eksplozija u Splitu uništila cijelu pizzeriju

Nitko nije ozljeđen, a materijalna šteta je velika.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • domoljub029 06.05.2019.

    Hrvatska je danas moderna kapitalistička država i članarina se MORA platiti inaće se događa ovo,,ni prvi ni posljednji,to se svakome može dogoditi,,,,,,,,,, ako ne plati na vrijeme.

  • listovača 06.05.2019.

    Tako je to u jednopartijskom sistemu gdje ministar obrane vojnik,policije policajac,gdje je član ustavnog suda lsam priznao primanje love,gdje su ministri blago rečeno lopovi itd. Partija je bila mila majka.

  • listovača 06.05.2019.

    Turistička promocija na adezenjarski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare