To je to što me zanima!

VIDEO Eksplozija zatresla Split: Ima ranjenih, oštećeni objekti

Splitska policija izvijestila je da je u fast foodu najvjerojatnije došlo do eksplozije plinske boce. Dvoje ljudi koji su bili u lokalu su prevezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Nekoliko minuta iza podneva došlo je do eksplozije u kuhinji fast fooda u Splitu. Splitska policija potvrdila je kako je dvoje ozlijeđenih, a sve hitne službe su na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas, oko 12:10 sati zaprimili smo informaciju da je ugostiteljskom objektu u Splitu, Čulića dvori, došlo do eksplozije najvjerojatnije plinske boce. Dvije osobe koje su se nalazile u ugostiteljskom objektu prevezene su u bolnicu radi pružanja  liječničke pomoći. Zagrebačka ulica je zatvorena za promet od križanja s Držićevom do Manuške poljana.  Vatrogasci i policija su na terenu - izvijestili su iz PU splitsko dalmatinske.

POGLEDAJTE VIDEO

- Radniku je teško ozlijeđena ruka, ima ogromne opekline. Nema ozlijeđenih prolaznika. Susjedima su od siline eksplozije popucala stakla na stanovima - kaže čitatelj koji se našao na mjestu eksplozije.

- Inače tu prolazi puno ljudi. Mogao je biti i odmor učenika da je bio radni dan. Dva poslovna prostora su eksplodirala. Cesta je puna stakla. Sve okolne stanove zatreslo je kao potres - dodaje drugi čitatelj.

Uskoro opširnije

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Vjerodostojno (Zna se) 01.10.2022.

    Zašto uvijek tenisice budu na podu?

  • marley01 01.10.2022.

    Da mi te je samo vidit uživo,koji na ovakav članak stavljaš neprikladnu reakciju.Ima jedna kratka,ali ne bih drugi žuti!!!

  • Maxitron 01.10.2022.

    I to je murja napisala ??? pa nije ni čudo jer ipak treba pameti ili po hrvatski "biti fejst bedast " i to napisati.S da su pitali kakvog stručnjaka?? ma ne ,ne dolazi u obzir ,pa znaju oni posel.Ajde im rečite,da plinska "boca" ne eksplodira samo tak,trebalo bi ju poštenski grijati jer je plin u njoj u TEKUČEM stanju ,pa i kad ga pustite ne gori dok se ne ugrije do isparavanja..No da ,pitajte stručnjake

Komentiraj...
Vidi sve komentare