To je to što me zanima!

Eksplozije u Kijevu: Petero ozlijeđenih, oštećene su zgrade

Gradonačelnik Kličko rekao je u poruci za Telegram da se stanari iz jedne zgrade evakuiraju, a hitne službe rade na gašenju nekoliko požara izazvanih padom krhotina projektila
Vidi originalni članak

Niz snažnih eksplozija začulo se u Kijevu u srijedu oko jedan sat ujutro, a prema izvješćima pet je osoba ozlijeđeno i oštećeno je niz zgrada, izvijestila su tri očevidca za Reuters.

PRORUSKI GUVERNER: 'Rusija je značajno napredovala u Zaporižji. Stanje je napeto...'

Petero ljudi je ozlijeđeno, a zgrade su oštećene krhotinama uništenih projektila u kijevskom okrugu Dnjeprovskyi, rekao je u srijedu gradonačelnik ukrajinske prijestolnice, nakon ranijih izvješća o ruskom zračnom napadu na grad. Gotovo istodobno s napadajem kijevska gradska vojna uprava objavila je uzbunu za zračni napad za glavni grad Ukrajine.

Gradonačelnik Vitalij Kličko rekao je u poruci za Telegram da se stanari iz jedne zgrade evakuiraju, a hitne službe rade na gašenju nekoliko požara izazvanih padom krhotina projektila.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SaSvimaSamSuper 13.12.2023.

    Rusija provodi genocid isto kao što je Srbija provodila genocid u Hrvatskoj.

  • EmilCandor 13.12.2023.

    Bombanje gradova je pokazatelj nemoći agresora i njegove zločinačke strategije! 👎

  • grejp4 13.12.2023.

    sta nije ono da je ukrajina jos samo malo pa povratila sve svoje izgubljene teritorije.Aha.Je ,al malo sutra. Vi koji i dalje mrzite Rusiju i koji ste toliko indokrtinirani zapadnom propagandom gadno ste se z..ebali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare