To je to što me zanima!

Eksplozije uzdrmale Marbellu: Rat narko bandi izmiče kontroli

Prvo je odjeknula detonacija ispred ograde jedne od rezidencijalnih vila u četvrti Benhavis, a nakon toga se čula eksplozija ispred jedne autopraonice u industrijskom dijelu grada
Vidi originalni članak

Dvije eksplozije uzdrmale su u srijedu ujutro španjolsku Marbellu, a policija strahuje da rat narko kartela izmiče kontroli. Srećom, u obje eksplozije nije bilo ozlijeđenih, ali je materijalna šteta ogromna, javlja Daily Mail.

Prvo je odjeknula detonacija ispred ograde jedne od rezidencijalnih vila u četvrti Benhavis, a nakon toga se čula eksplozija ispred jedne autopraonice u industrijskom dijelu grada. Čini se kako je meta napada bio upravo vlasnik kuće i autopraonice. Šteta je velika.

Uništena je cijela prednja strana vile kao i jedan automobil, a osim autopraonice, veliki požar koji je uslijedio nakon eksplozije, zahvatio je još pet okolnih skladišta i desetak automobila.

Policija vjeruje da su eksplozije povezane s 'izravnavanjem računa' između dvije bande, a riječ je o odgovoru na otmicu i ubojstva u Esteponi prije nekoliko dana.

Policija je već pronašla zapaljeni luksuzni BMW koji je bio korišten u oba napada. 

Stanovnici navode kako žive u strahu zbog konstantnih obračuna na ulicama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Portun 10.10.2018.

    Koja je to država.

Komentiraj...
Vidi sve komentare