To je to što me zanima!

Ekstremni ljevičari napali su tvornicu Tesla, Musk: 'Oni su najgluplji ekoteroristi svijeta'

Zapaljeni električni stup izazvao je nestanak struje u području tvornice te je stala proizvodnja u europskom postrojenju za Tesla vozila - Grunhideu
Vidi originalni članak

Elon Musk, direktor Tesle, u utorak se nakon napada na svoju tvornicu automobila kod Berlina, koji su izveli ekstremni ljevičari, obrušio na "glupe ekoteroriste". Napad na tvornicu Tesla automobila je uzrokovao nestanak struje.

- Ili se radi o najglupljm ekoteroristima na svijetu ili su samo pijuni onih koji nemaju dobre namjere prema okolišu. Zaustavljanje proizvodnje električnih vozila, radije nego vozila na fosilna goriva, je izrazito glupo - napisao je Musk na X-u, a zadnji dio rečenice je napisao na njemačkom (ist extrem dumm).

POGLEDAJTE ŠTO SVE UZIMA Američki mediji: Elona Muska viđaju sa sprejevima s drogom. Direktori mu se boje reći 'ne'

Zapaljeni električni stup izazvao je nestanak struje u području tvornice te je stala proizvodnja u europskom postrojenju za Tesla vozila - Grunhideu.

Tvornicu su morali evakuirati. Pripadnici radikalne ljevičarske skupine Vulkangruppe preuzeli su odgovornost za napad. U emailu su optužili američkog proizvođača automobila za "ekstremne uvjete eksploatacije".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 08.03.2024.

    A možda je upozorenje koje nisu shvatili? Da im je bolje ne planirati napad na jedan most jer bi mogli ostati bez tvornica?

  • Čistokrvni gmo free 05.03.2024.

    Ili su ekstremni ljevičari psihički poremećeni ili im je kvocijent inteligencije ispod prosjeka ili im je netko platio, recimo netko od konkurencije u automobilskoj industriji? 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare