To je to što me zanima!

Elisabeth je u zatočeništvu djecu učila matematiku

Za Channel4 progovorio je Elisabethin odvjetnik, Christoph Herbst. Kaže da je Elisabeth s djecom puno radila, tako da su pristojna i odgojena
Vidi originalni članak

Elisabeth Fritzl svoju je djecu podučavala gramatiku i matematiku dok su bili zatvoreni u kući monstruma-oca Josefa Fritzla. Za Channel4 progovorio je Elisabethin odvjetnik, Christoph Herbst i dodao da ona još nije odlučila hoće li tražiti naknadu od oca za godine zatočeništva. Obitelj još nije odlučila ni hoće li mijenjati identitet. Odvjetnik je dodao kako je mali Felix (5) prvi put doživio grmljavinu i oluju.
- Ustaju se oko šest ili sedam sati ujutro, pa skupa doručkuju.Sjede skupa za velikim stolom i šale se, pričaju. Nakon toga svatko radi nešto svoje - igraju se na kompjuteru, čitaju knjige, crtaju. Zadivljujuće ih je vidjeti jer su unatoč svemu sasvim normalna obitelj - rekao je odvjetnik. Dodao je i da je Elisabeth djeci u tamnici posvetila puno pažnje i brige, tako da su to pristojna i odgojena djeca. S djecom koja su joj oduzeta i koja su živjela s monstrumom, Elisabeth se dobro slaže.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare