To je to što me zanima!

Elizabeth Fritzl: Kad nisam htjela seks, tukao je djecu

Elisabeth je u izjavi sucu prvi put iznijela detalje horora koji je proživjela zatočena u podrumu kuće svoga oca u austrijskom Amstettenu 24 godine
Vidi originalni članak

Elisabeth Fritzl prvi put je progovorila o hororu koji je 24 godine proživljavala zajedno sa svojom djecom dok ju je otac Josef Fritzl držao zatočenu u podrumu kuće.
- Ako bih odbila seks sa svojim ocem, patila bi moja djeca. Tukao bi nas i maltretirao - kazala je. Elisabeth je detalje monstruznog zločina iznijela u izjavi pred sucem, a prvi ih je prenio britanski The Sun. Monstrum Fritzl konstantno joj je prijetio da će ostaviti i nju i njezinu djecu zatvorene u podrumu. Ukoliko bi mu djeca nešto odgovorila ili proturiječila, počeo bi ih maltretirati.
- Prijetio nam je da će zaključati vrata podruma i da nema šanse da tu preživimo - kazala je Elisabeth koja je usprkos svemu, pokušavala svojoj djeci održati privid normalnog života pjevajući im pjesme i pričajući im priče.
- No, svaki put kada bi Fritzl ušao u podrum, atmosfera bi se promijenila. Vladala bi potpuna tišina, i jedino što smo pokušavali je preživjeti njegov posjet - izjavila je. Monstrum ih je sve redom vrijeđao, a postajao je grublji kako su djeca odrastala te ih je još više nastojao kontrolirati.
- Vrijeđao nas je i maltretirao ako bi netko za stolom krivo držao nož ili jednostavno hodao onako kako njemu to nije odgovaralo - kazala je Elisabeth dodajući kako Fritzl nije želio da djeca razviju svoju osobnost.
Tijekom godina zatočeništva u podrumu kuće u austrijskom Amstettenu Elisabeth je rodila sedmero djece svome ocu Josefu. Troje od njih je odabrao da žive izvan podruma sa njim i njegovom ženom Rosemarie. Supruzi je kazao da je Elisabeth pobjegla i djecu ostavila njima pred vratima. Troje djece je zatočio zajedno s majkom u podrumu. Sedmo je dijete umrlo. Obitelj se spasila kada se najstarija kći, Kerstin (19), razboljela te ju je Josef odveo u bolnicu.
Suđenje Fritzlu trebalo bi početi krajem godine.Vjerojatno će mu se suditi za više od 3000 silovanja, zlostavljanje djece i oduzimanje slobode. Još se ne zna hoće li ga se tereti za ubojstvo njegovog sedmog djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PDV_1 10.09.2008.

    osudija je on sam sebi...samo ni meni nije jasno da je ova stara cile te godine bila toliko blesava,pa da ništa nije posumnjala.znala je od samog početka al ko zna zašto je tuka šutila...jedino da se ona nije \"igrala\" s mališanima...ma to su bolesni umovi,samo djelo vraga

  • branchburg 10.09.2008.

    nesto tu ne valja...kad su djeca malo odrasla sto nisu umlatili starog....sve mi se cini da je njegova zena sve znala

  • classic 10.09.2008.

    Balun stara je cudna sta je je.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare