Obavijesti

News

Komentari 6

Elizabeth Fritzl: Kad nisam htjela seks, tukao je djecu

Elizabeth Fritzl: Kad nisam htjela seks, tukao je djecu
1

Elisabeth je u izjavi sucu prvi put iznijela detalje horora koji je proživjela zatočena u podrumu kuće svoga oca u austrijskom Amstettenu 24 godine

VIDEO

Elisabeth Fritzl prvi put je progovorila o hororu koji je 24 godine proživljavala zajedno sa svojom djecom dok ju je otac Josef Fritzl držao zatočenu u podrumu kuće.
- Ako bih odbila seks sa svojim ocem, patila bi moja djeca. Tukao bi nas i maltretirao - kazala je. Elisabeth je detalje monstruznog zločina iznijela u izjavi pred sucem, a prvi ih je prenio britanski The Sun. Monstrum Fritzl konstantno joj je prijetio da će ostaviti i nju i njezinu djecu zatvorene u podrumu. Ukoliko bi mu djeca nešto odgovorila ili proturiječila, počeo bi ih maltretirati.
- Prijetio nam je da će zaključati vrata podruma i da nema šanse da tu preživimo - kazala je Elisabeth koja je usprkos svemu, pokušavala svojoj djeci održati privid normalnog života pjevajući im pjesme i pričajući im priče.
- No, svaki put kada bi Fritzl ušao u podrum, atmosfera bi se promijenila. Vladala bi potpuna tišina, i jedino što smo pokušavali je preživjeti njegov posjet - izjavila je. Monstrum ih je sve redom vrijeđao, a postajao je grublji kako su djeca odrastala te ih je još više nastojao kontrolirati.
- Vrijeđao nas je i maltretirao ako bi netko za stolom krivo držao nož ili jednostavno hodao onako kako njemu to nije odgovaralo - kazala je Elisabeth dodajući kako Fritzl nije želio da djeca razviju svoju osobnost.
Tijekom godina zatočeništva u podrumu kuće u austrijskom Amstettenu Elisabeth je rodila sedmero djece svome ocu Josefu. Troje od njih je odabrao da žive izvan podruma sa njim i njegovom ženom Rosemarie. Supruzi je kazao da je Elisabeth pobjegla i djecu ostavila njima pred vratima. Troje djece je zatočio zajedno s majkom u podrumu. Sedmo je dijete umrlo. Obitelj se spasila kada se najstarija kći, Kerstin (19), razboljela te ju je Josef odveo u bolnicu.
Suđenje Fritzlu trebalo bi početi krajem godine.Vjerojatno će mu se suditi za više od 3000 silovanja, zlostavljanje djece i oduzimanje slobode. Još se ne zna hoće li ga se tereti za ubojstvo njegovog sedmog djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u