To je to što me zanima!

Erdogan na druga radna mjesta prerasporedio 167 generala

Nakon neuspjelog vojnog udara, tursko ministarstvo obrane je na druga radna mjesta preraspodijelilo 167 generala.Uredbu je potpisao predsjednik Tayyip Erdogan
Vidi originalni članak

Uredbom koju potpisuju predsjednik Tayyip Erdogan, premijer Binali Yildrim i ministar obrane Fikri Isik na druga radna mjesta preraspoređeno je 94 generala u kopnenim snagama, 22 admirala i 44 generala ratnog zrakoplovstva.

Ministar obrane Isik je kazao da čistke u vojsci nisu gotove te da se i dalje traga za odbjeglim urotnicima. Turska traži 311 vojnika, među kojima je devet generala, koji su u bijegu, ali se vjeruje da su još uvijek u zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zmar116 02.08.2016.

    Postavljanjem Hasanbegovića za ministra kulture u RH,,prvo sam se zapitao što je to hrvatska desnica toliko dužna Erdoganu i Turskoj da se odlućila na takvo što.. Zapitao sam se, koliko će se još džamija napraviti u Hrvatskoj sljedećih 10 godina,upravo sa Erdoganovim novcem i gdje li je kraj tim i takvim građevinskim poduhvatima....Poduhvatima u kojim će se neminovno i zauvijek promjeniti izgledi i krajolik,a ponajprije duša većine hrvatskih gradova.....

  • DambaTheBlackMamba 02.08.2016.

    Erdogan je sličan drugu maršalu Titi .... nekada su takve diktatore zvali sultan ;-)

  • mariocalabrese 01.08.2016.

    Mlatomudan na slici do Tobogana je naj naj Djeneral kao kod nas Mlatomudonja Bozanic zaduzen za ispiranje mozga debilima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare